Autko do 13000

15 Lis 2013, 19:13

Witam!
Myślę nad zakupem mojego pierwszego auta. Autko ma być na benzynę, silnik nie większy niż 1.6, chciałbym, żeby nie było starsze niż 2004. Zależy mi, aby auto było ekonomiczne. Oglądałem Alfy 147, jednak ceny części są dość wysokie. Innym autem jest Stilo 3d. Jakie inne auta polecacie?
Bartek1995
Obserwowany

Prawo jazdy: 13 11 2013
Auto: Nie mam

15 Lis 2013, 19:21

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]
linki przykładowe.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

16 Lis 2013, 07:41

Te 50-pare koni wydaje mi się troche za mało, i preferowałbym manualną skrzynie :) ale dzięki za pomoc
Bartek1995
Obserwowany

Prawo jazdy: 13 11 2013
Auto: Nie mam

16 Lis 2013, 07:51

Napisałem że linki przykładowe,zawsze możesz poszukać mocniejszej wersji i na manualu..
Dorzuce jeszcze to
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Elektryczna Toyota C-HR i model IZOA
    Toyota zaprezentowała na targach Auto Shanghai 2019 dwa nowe modele elektryczne. Nowa Toyota C-HR oraz spokrewniony z nią model IZOA to pierwsze samochody elektryczne na baterie Toyoty, które zadebiutują w Chinach. ...