REKLAMA
Witam!
Od dłuższego czasu przeglądam forum, ale dopiero teraz zdecydowałem się założyć konto.
Przechodząc do tematu, od pół roku jeżdżę Fiatem Seicento 0.9, miałem to autko świeżo po prawku żeby zacząć jeździć na czymś słabszym, wiadoma sprawa.
Od małego interesuję się motoryzacją no i od dawna wszystkie swoje pieniądze odkładałem na autko. Wiadomo, Fiacik jeździ, ale chciałbym spełnić swoje marzenie i mieć jakąś swoją perełkę.
Tak jak w temacie, mam do dyspozycji 15 tyś maksymalnie, nic więcej.
Ogólnie miesięcznie robię jakoś 600-800km. Od autka oczekiwałbym żeby silnik był żywy, co najmniej 90KM, raczej preferowałbym benzynę bez LPG, z wyposażenia zależy mi na klimatyzacji. Auto nie musi być 5-drzwiowe, byleby z przodu dwa miejsca były komfortowe i tam było sporo miejsca, z tyłu rzadko kto będzie podróżował. Nie chciałbym auta zajechanego, ale wiadomo to zalezy już od konkretnego modelu. Auta które mnie najbardziej interesują:
-Seat Ibiza
-Toyota Corolla E12
-Honda Civic VII (nie chcę wersji hatchback, co myślicie o wersji Coupe?)
Oczywiście nie wybieram z tych powyższych trzech, chętnie posłuchałbym waszych propozycji. No i nie chcę żadnych francuzów, starych BMW czy zajechanych A3 ;p