Autko do 18 tys zł ?

26 Lis 2008, 13:39

Witam ! niedługo idę na prawko i mam zamiar kupić sobie autko do 18 tys zł! co mi polecacie ? :) chodzi mi o klasę B C D i lepiej zeby byla to benzyna :)[/b]
wax666
Nowicjusz

Miejscowość: Września

27 Lis 2008, 11:11

myśle że musisz bardziej sprecyzowac swoje wymagania ;p imo jak to twoj pierwszy samochod to bezpieczny i nie za szybki
drops
Nowicjusz

27 Lis 2008, 12:47

To forum kipi od taki tematów...szczególnie "niedlugo mam 18stke co kupić?" itp.
Kolego radze poczytać wiecej o samochodach, i to takich które Cię interesują bo chyba masz jakies typy. Bo za 18tyś można zarówno kupić limuzyne, sportowego przecinaka lub prawie nowe auto miejskie segmentu A lub B.
Pekińczyk
Początkujący

27 Lis 2008, 15:34

chciałbym konkretniej: jakąś benzynę najlepiej kompaktowy :) o mocy od 90 do 130 KM :) z dość dobrym wyposażeniem (klima przede wszystkim) niezawodny, przestronny, praktyczny, dość bezpieczny (choć nie chce miec wypadku), i z przebiegiem do 140tys km oraz minimum 1998r :)
wax666
Nowicjusz

29 Lis 2008, 22:56

Kup sobie golfa IV lub Vectre B,Honde Civic, peugeota 206,audi a3 tak mozna wymieniac naprawde dlugo...
bykuu
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: z nienacka

01 Gru 2008, 21:42

[link do oferty na Allegro wygasł]
a co sądzicie o tym ?
wax666
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Renault Supercinq GT Turbo
    W styczniu 1985 roku, czyli zaledwie cztery miesiące po wprowadzeniu Supercinq, pojawiła się wersja GT Turbo. Był to samochód o nowoczesnej stylistyce, innowacyjnie rozwiązanym wnętrzu i bardzo dobrych osiągach. Jak ...