Autko do 25 tyś. dla początkującego

14 Kwi 2007, 15:07

Nie znalazłem tematu opisującego mój dylemat w 100 %, więc pozwalam sobie założyć nowy temat
Jak w temacie, kierowca absolutnie początkujący, mam do wydania ok 25 tyś (ale to max, najchętniej 20-22 tys.). Autko powinno być z tego stulecia, wiec rocznik 2001 i wyżej, oszczędne, nie wymagające ciągłych wizyt w warsztacie, najchętniej 3 drzw. hatchback. Koniecznie wspomaganie. Czy dla autek z tego segmentu 100- 120 tyś. km przebiegu to już dużo??? Wóz nie musi mieć super osiągów, aczkolwiek poza miastem też ma być użytkowane. Coś z grupy : Punto, Corsa, Clio, 206, Polo, Fiesta, może Yaris ??? Proszę o sugestie, wraz z konkretnymi linkami najchętniej, bo widzę duża rozpiętość cen, a że laikiem jestem, nie chciałbym przepłacać. Z góry dzięki!!!
Hill
Nowicjusz

14 Kwi 2007, 22:19

ja bym proponowal Yaris, jest swietna i dam ci link, na ktorym sa 3-drzwiowe yarisy w cenie ktorej bys chcial, pozdrawiam i zycze udanego wyboru.

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] -bierzesz szukaj, ja juz ci wpisalem twoje wymagania, wystarczy ze wezmiesz "szukaj".polecam
BMW M Roadster, może kiedyś...
maniokin2
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: tomaszów mazowiecki
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak wyprzedzać rowerzystę?
    Wyższe temperatury powietrza sprawiają, że na drogach pojawia się coraz więcej rowerzystów. Dlatego kierowcy powinni przypomnieć sobie, co zrobić, by w bezpieczny sposób dzielić jezdnię z rowerzystami, a przede ...