Autko do 25 tyś.

02 Paź 2011, 21:11

Witam poszukuje auta do 25 tyś. Na oku od dłuższego czasu mam BMW E39, E46, Audi A8 D2. Szukam samochodu Coupe(E46) lub dużych limuzyn(E39, A8) i jednocześnie dynamicznych żeby była przyjemność z wciskania gazu do dechy czasami :) chętnie bym też usłyszał wasze opinie o wymienionych przeze mnie autach :)
Land
Nowicjusz

02 Paź 2011, 22:34

Wszystkie te auta są ...dobre ale ktore lepsze,to już kwestia gustu i ...stanu technicznego znalezionego egzemplarza.Jeden dobrze się czuje w kompaktowym aucie a drugi w limuzynie,bo tak bym porownywał E46 z A8. Mnie za to najbardziej podoba się E39.Może to jakis kompromis..? Oczywiście idąc tym tropem,można automatycznie wysunąc pytanie dlaczego nie ma tu A6???
Co do E46,to spotkałem się z opinią,że ...większą przyjemnośc z jazdy dawało E36. Z kolei ma kumpla z E46 w dieslu-136KM i on nadal jest tym autem zachwycony.Jak chce trochę "powywijać",to wyłącza całą tę elektonikę i sobie jedzie...
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

03 Paź 2011, 13:41

A jak to jest wgle z tym BMW w Polsce? Bo podobno u nas zadbany w wieku właśnie takiego E46 albo E39 to ze świecą szukać... Opłaca się bardziej zza granicy ściągnąć np. z Niemiec czy jednak podejmować się poszukiwań u nas? Może ktoś zorientowany w tym by się wypowiedział
Land
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...