Autko do 25tys

22 Lip 2009, 21:27

Mozecie mi polecic autko do 25tys zł w dieslu
bujaczek25
bujaczek1984
Nowicjusz

Miejscowość: Łobżenica

23 Lip 2009, 09:04

Seat Leon
Joter
Aktywny

23 Lip 2009, 11:22

Przedmówca się rozpisał :) ale na krótkie pytanie, jeszcze krótsza odpowiedź :)

Ja polecam Audi A4 1.9 TDI,
Ale Leon też jest dobrym pomysłem :D
______________PRECZ Z [ *F*O*R*D*A*M*I ]_________
miszarus
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: zachodnio-pomorskie

23 Lip 2009, 13:53

miszarus napisał(a):Przedmówca się rozpisał :) ale na krótkie pytanie, jeszcze krótsza odpowiedź :)

Ja polecam Audi A4 1.9 TDI,
Ale Leon też jest dobrym pomysłem :D

a ja dodam golfa 4 tdi 81KW- NAPRAWDE NISKIE SPALANIE I PRZYZWOITA MOC/JAK NA POCZĄTEK
max23
Początkujący

Miejscowość: elbląg

23 Lip 2009, 13:58

przeciez Audi A4 i Golf IV maja ten sam silnik 1.9TDI 110KM
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

23 Lip 2009, 14:06

Witam, :) Seat Leon 1.9 TDI jest dobrym wyborem ponieważ mój kumpel kupił Seata za 21 tys. zł+opłaty 2002 r. tylko że 90 KM. Przejechał już nim 45 tys km. rocznie. Jest bardzo zadowolony, chwali na niskie zużycie paliwa na trasie poniżej 5 litrów. 800 zł zapłacił za wymianę filtrów, elementów rozrządu. Dynamika wystarczająca do sprawnego poruszania się ( 13 sekund do setki). Polecam również podobne auta z tym samym silnikiem(również o mocy 110 KM): Skoda Octavia, VW Golf IV. Audi jest trochę za drogie auto i kilka lat starszy od tych podanych modeli :) Trzeba zachować ostrożności nadmiernych większości wyeksplotowanych aut. Najbardziej polecam Seata Leona :)

Pozdrawiam ;)
Per aspera ad astra
Tiguan
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

"Samoczyszczący się" samochód Nissana
    Mycie samochodu to niezbyt przyjemna, a w dodatku kosztowna konieczność. W odpowiedzi na to Nissan rozpoczął testowanie innowacyjnej powłoki lakierniczej, do której nie przylega błoto, woda ani zwykły brud. Być może ...

23 Lip 2009, 20:37

Kolego z Pruszkowa a gdzie takiego leona mozna nabyc podaj jakies stronki pozdro
bujaczek25
bujaczek1984
Nowicjusz

Miejscowość: Łobżenica

23 Lip 2009, 20:59

A ja w tej cenie polecam BMW e46. 2.0 TDI 150 KM.
[link do oferty na Allegro wygasł]
W Krwi benzyna, zamiast Serca turbina
dawidbn
Zaawansowany

Miejscowość: Koszalin

23 Lip 2009, 21:04

bujaczek1984 napisał(a):Kolego z Pruszkowa a gdzie takiego leona mozna nabyc podaj jakies stronki pozdro

Wcześniej trudno było nabyć Leona, ale teraz przyszło sporo aut.

Przykładowe oferty:

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Pozdro :)
Per aspera ad astra
Tiguan
Zaawansowany
Awatar użytkownika

23 Lip 2009, 23:35

Wez porownaj ta BMK-e co podalem w linku do tych leonow komfort, wyglad, wyposazenie, silnik a cena prawie ta sama.
dawidbn
Zaawansowany

24 Lip 2009, 14:55

dawidbn napisał(a):Wez porownaj ta BMK-e co podalem w linku do tych leonow komfort, wyglad, wyposazenie, silnik a cena prawie ta sama.

Cena prawie taka sama, ale na eksploatację będzie dużo droższa od utrzymania auta Leona

:)
Per aspera ad astra
Tiguan
Zaawansowany
Awatar użytkownika

24 Lip 2009, 15:01

Wygląd akurat to sprawa indywidualna każdego, silnik hmm zapewne nie tak ekonomiczny jak Leona i droższy w razie awarii. Do tego Betka nie jest zarejestrowana czyli dodatkowe koszty.
stasiowski121

24 Lip 2009, 16:01

nie polecam audi, ale nie ze wzgledu na marke tylko kwote jaka ty posiadasz.
za to kupisz raczej mocno wyjezdzony, slabo utrzymany egzemplarz.
Leon ? Juz bardziej tylko takze musisz uwazac od kogo kupujesz bo czesto te samochody maja mlodzi ludzie i chyba wiesz jak je traktuja to samo tyczy sie golfa. Musisz byc uwazny i rozsadny i nie napalac sie na pierwsza okazje.
karolck
Nowicjusz

Miejscowość: Kielce

24 Lip 2009, 23:23

Utrzymanie bedzie troche drozsze ale jezeli ktos kupuje samochod a 25 tys. to musi sie liczyc z tym ze utrzymanie nie bedzie tanie, to nie polonez panowie. I moim zdaniem za takie pieniadze trzeba kupic auto z ktorego sie bedzie zadowolonym takze decyzja nalezy do delikwenta chetnego na kupno.
dawidbn
Zaawansowany