Autko do 3000 woj.slaskie

06 Lut 2014, 14:31

Wiadomo, ze jak bym znalazl lanosa z LPG to bym brał, ja nie wybrzydzam, moglbym nawet seicento jezdzic, poprostu chce oszczedne autko i aby nie trzeba było dokładać cały czas do niego i naprawiać go, bo ja kompletnei sie nie znam na naprawie, a tez nie mam garażu na takie rzeczy, samochod bedzie stał pod blokiem.. jakbyscie mogli ocencie tamte samochodziki, ew dajcie jakies linki z Zawiercia i okolic. dzieki ;)

I jak bym dzwonil to mozecie powiedziec o co pytac sprzedawcy?

Tu jeszcze kilka:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Ostatnio edytowany przez Adek1243, 06 Lut 2014, 14:46, edytowano w sumie 1 raz
Adek1243
Nowicjusz

Prawo jazdy: 05 02 2014
Auto: Nie mam

06 Lut 2014, 14:45

To do Fiata części będziesz miał tanie jak barszcz, także nie masz się co martwić. Podobnie zresztą jest w przypadku Daewoo.

Natomiast ja się zgodzę z jednym z poprzedników - na Twoim miejscu brałbym pełnowymiarowe autko, czyli najlepiej jakbyś znalazł taniego i zadbanego Lanosa. A jak nie to może weź sobie namiar na tą Nexię, to też solidne i mało awaryjne
gracz24ha
Początkujący

Auto: Peugeot

06 Lut 2014, 14:51

Szkoda, ze ta nexia nie ma instalacji gazowej, a ona bd palila z 8 litrow, czyli z 40 zl, ja szukam auta raczej do 25 zl/100 km.

[link do Tablica wygasł]
Adek1243
Nowicjusz

Prawo jazdy: 05 02 2014
Auto: Nie mam

06 Lut 2014, 15:45

Ta Vectra nie wróży niczego dobrego.
Znalazłem coś takiego
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

06 Lut 2014, 19:34

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - z Twojego miasta.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Glikometr - tester płynu chłodniczego - instrukcja
    Cześć, pokażę Wam jak działa glikometr przyrząd którym możemy przetestować temperaturę wrzenia i przemarzania płynu chłodniczego który znajduje się w układzie chłodzenia samochodu. Dlaczego warto kontrolować ...