Witajcie, mam pytanie co do kupna pierwszego auta, zainteresował mnie VW Vento i Lanos, ale czy jest on dobry jak na pierwszy pojazd? Czy może polecacie coś innego? Głównie zainteresowałem się autami z gazem, chciałbym również coś 4/5 drzwiowego, ale nie jest to wymogiem. Mogę wydać max. około 4k, ale wolałbym oczywiście jak najmniej (jak na studenta przystało)
Vento!!!!! I to jeszcze w dieslu. Motor w tym aucie jest nie do zajebania. Blachy jak to vw ma [...]. ale napewno cie nigdy nie zawiedzie. Kumpel kupił ponad pół roku temu takiego za 2500. Złotówki nie dołożył. Ale odiebało w główkę i sprzedał a kupił BMW e36 318i w gazie coupe. Ładna bo ładna ale musiałby z 5 koła włożyć żeby chulało. Niebieski dymek
Lanosa polecam, silnik stworzony do gazu, ewentualne naprawy śmiesznie takie, 4/5 drzwi posiada i hb i sedan, silnik polecam 1,5 ale 1,6 jest równie dobry. Do 4k znajdziesz wiele ofert.
Lepiej Lanosa. A dlaczego? Silniki stworzone pod gaz, dobra blacha, może uda się wyrwać z klimą i co najważniejsze duża szansa kupić coś od pierwszego właściciela, może nawet dziadka Ode mnie jeszcze Astra F 1.6 8v 75KM. Lepsza niż Vento
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
Akumulator trakcyjny - wykorzystanie na każdym etapie jego życia Do czego może posłużyć akumulator trakcyjny oprócz napędzania pojazdu elektrycznego? Jaki pomysł ma Grupa Renault na wykorzystanie akumulatorów po zakończeniu ich "życia" w samochodzie elektrycznym? Na te pytania ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.