Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
CarPlay w samochodzie bez fabrycznego modułu. Czy to możliwe? CarPlay to wygodne i bezpieczne użytkowanie iPhone’a w samochodzie. Nawigacja, odtwarzanie muzyki i ulubione aplikacje – wszystko dostępne z dotykowego panelu sterowania systemem inforozrywki. Poznaj Apple CarPlay ...
A może Uno?
Mam właśnie takie na sprzedanie, za około 3500zł,
1998r 1.0 fire gaz , 150000km,
Niebieski, zderzaki w kolorze nadwozia, pięcio drzwiowy,
Tani w utzrymaniu i eksploatacji,
Dobry silnik, tylko rdza go troche bierze, szczególnie progi, ale to normalka w Uno.
Na gumtree sa dwa ogłoszenia, rejon Grójec.
jak cos ton raczej golfa ale ogladałem ich kilka i 4 drzwiowe w tych pianiadzach sa bardzo nieutrzymane jedynie co to 2 drzwiowe i nie wiem cy sie zdecydowac
krzysio napisał(a):jesli mialbym do wyboru poloneza i golfa to biore golfa. Wszyscy wiemy jakie sa polonezy a golf stara dobra niemiecka fura tym sie jezdzi lata
Skrzynie i silnik mają ok, te nowsze podłogę ocynkowaną, nie jest tak źle. Lepszy zadbany polonez niż zaruchany golf składany z trzech. Jednak dzisiaj do 3 tysięcy już powinien dorwać zadbaną dwójkę
mozna powybierac w tym przedziale cenowym, cudow niema ale autko pojezdzi. Nawet mozesz kupic merca 190 ale niestety w nienajlepszym stanie. Jednak polecam Ci golfa moim zdaniem to najlepszy wybor. Ja mam jette(87r) i auto niesprawia najmniejszych problemow z ruda problemu tez niemam, paliwa do baku i jade (troche jezdze, ostatnio w austrii nia bylem i bezproblemowo)
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.