Autko do 4 tys.

23 Lut 2013, 13:09

Ja też jestem megazadowolony, fotki prześle Ci na maila. Tyle ze to 2,0 16V radzi sobie, nie jest demonem, ale bardziej wazna dla mnie była wygoda podróżowania, tania w naprawie, a spalanie od 8 do 12 specjalnie mnie nie przeraża. Jak sie nie sprzeda to zrobie drzwi i bede jezdził do zajechania. :D Pozdrawiam
jacodk
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Dąbrowa Górnicza
Prawo jazdy: 01 06 2006
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: brak
Rok produkcji: 2002

23 Lut 2013, 13:33

krikus napisał(a):
micha354 napisał(a):polonezik w gazie

Takim autem jeździ się z musu a nie wyboru. Obciachowe jest.

No wiesz tego do końca bym nie powiedział. Zależy, jaki polonez i w jakim stanie. Co byś powiedział o poldku z pierwszych miesięcy produkcji to znaczy czerwiec – lipiec 78. Na liczniku nie całe 30.000. Ogólny stan to dosłownie IGIEŁKA. Ostatnio takim jeździłem. Frajda jak ch...a, ale trochę się bałem gdyż na lakierze nie uświadczysz najmniejszej ryski a na fotelach są jeszcze autentyczne folie. Takim samochodem to się jeździ z dumą, bo nie ma osoby, która na niego nie spojrzy. Gdybym był posiadaczem takiego egzemplarza to nie z przymusu.
fredi
Początkujący

Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Rover;25,45,75,MG ZT, Acura TL
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Manualna

23 Lut 2013, 14:10

Prawda :D Takim autkiem to jako zabytek :D na codzień bym sie bał ze podrapie :D co niektórzy z zazdrości rybke namaluja gwozdziem na drzwiach, albo obtłukom drzwi wysiadając na parkingu pod hipermarketem. :/ Ale az sie łezka w oku kręci :D
jacodk
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Dąbrowa Górnicza
Prawo jazdy: 01 06 2006
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: brak
Rok produkcji: 2002

23 Lut 2013, 15:16

Ja też bym takim nie pogardził [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Na żywo i zza kierownicy
    Wakacje ze smartfonem w ręce? Dlaczego nie, o ile nie prowadzimy w tym samym czasie samochodu i nie zajmujemy się telefonem bardziej niż tym, co dzieje się na drodze. W przeciwnym razie dekoncentracja za kierownicą może skończyć ...