Ja też jestem megazadowolony, fotki prześle Ci na maila. Tyle ze to 2,0 16V radzi sobie, nie jest demonem, ale bardziej wazna dla mnie była wygoda podróżowania, tania w naprawie, a spalanie od 8 do 12 specjalnie mnie nie przeraża. Jak sie nie sprzeda to zrobie drzwi i bede jezdził do zajechania. Pozdrawiam
Takim autem jeździ się z musu a nie wyboru. Obciachowe jest.
No wiesz tego do końca bym nie powiedział. Zależy, jaki polonez i w jakim stanie. Co byś powiedział o poldku z pierwszych miesięcy produkcji to znaczy czerwiec – lipiec 78. Na liczniku nie całe 30.000. Ogólny stan to dosłownie IGIEŁKA. Ostatnio takim jeździłem. Frajda jak ch...a, ale trochę się bałem gdyż na lakierze nie uświadczysz najmniejszej ryski a na fotelach są jeszcze autentyczne folie. Takim samochodem to się jeździ z dumą, bo nie ma osoby, która na niego nie spojrzy. Gdybym był posiadaczem takiego egzemplarza to nie z przymusu.
Prawda Takim autkiem to jako zabytek na codzień bym sie bał ze podrapie co niektórzy z zazdrości rybke namaluja gwozdziem na drzwiach, albo obtłukom drzwi wysiadając na parkingu pod hipermarketem. Ale az sie łezka w oku kręci
Na żywo i zza kierownicy Wakacje ze smartfonem w ręce? Dlaczego nie, o ile nie prowadzimy w tym samym czasie samochodu i nie zajmujemy się telefonem bardziej niż tym, co dzieje się na drodze. W przeciwnym razie dekoncentracja za kierownicą może skończyć ...
Hennessey Venom F5 - jeden z najszybszych samochodów na świecie Hennessey Venom F5 to samochód produkowany przez amerykańską firmę Hennessey Performance. Jest to jeden z najszybszych samochodów na świecie, stworzony z myślą o oferowaniu niezapomnianych wrażeń z jazdy. Venom ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.