Autko do 4tys pln

09 Lip 2007, 20:29

witam wszystkich forumowiczow, zwaracm sie z prosba do Was o pomoc w wyborze auta, do dyspozycji bede mial ~5tys pln wiec interesuja mnie auta do 4tys pln (1 tys musze przeznaczyc na oplaty)
pare wymagan co do autka
przedewszystkim szukam auta ktore bedzie mi sluzylo przez pare latek
nastepnie silnik max 1.6 poniewaz z oplatami chcialbym sie wyrobic
auto z polski, nie sprowadzane, bo wiadomo ze jak sprowadze to dochodza dodatkowe koszta
myslalem nad:
- renault clio I
- opel astra I
jakie macie jeszcze ciekawe propozycje?
adamuk
Nowicjusz

10 Lip 2007, 16:18

:lol: Wybrałbym Astrę I właśnie z silnikiem 1,6 75KM.
... miłujcie swoich nieprzyjaciół...
czerepach
Aktywny

Miejscowość: Mosina

10 Lip 2007, 16:36

no tak tyle ze clio kupie za 4tys naprawde w dobrym stanie rocznik nawet '96 a astre to rocznik 92 i to zawsze sie cos znajdzie do czego mozna by sie przyczepic
adamuk
Nowicjusz

10 Lip 2007, 17:50

:D :shock: To i po problemie...? :wink:
czerepach
Aktywny

10 Lip 2007, 18:09

czerepach napisał(a)::D :shock: To i po problemie...? :wink:

no tak ale moze macie jakies inne propzycje? w tej cenie mozna jeszcze pare autek znalesc wiec yslalem ze cos zaproponujecie :)
adamuk
Nowicjusz

10 Lip 2007, 19:17

:D adamuk: Na Allegro jest Motoryzacja => osobowe i hulasz po wszystkich, wpisując po lewej stronie kwotę, województwo i co tam jeszcze... :wink:
czerepach
Aktywny

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ponad 210-konna Toyota Yaris
    Sportowa wersja Yarisa z mocnym silnikiem benzynowym. Wraz z nim Toyota powraca do segmentu hot hatchów. Auto o 3-drzwiowym nadwoziu i silniku 210 KM to ogniwo łączące Yarisa WRC z rynkową linią najpopularniejszego ...

10 Lip 2007, 20:18

[link do Gratka wygasł]
ewentualnie Mazda 323 rocznik 93-94 1.6
a osobiscie - Suzuki Swift 94' 1.6 16V benzynka
[link do Gratka wygasł] 8)
qra69
Nowicjusz

Miejscowość: sosnowiec

10 Lip 2007, 21:28

czerepach napisał(a)::D adamuk: Na Allegro jest Motoryzacja => osobowe i hulasz po wszystkich, wpisując po lewej stronie kwotę, województwo i co tam jeszcze... :wink:

ja wiem ze jest allegro ;)
ale nie chodzi mi tu o wszystkie autka do 4k tylko o te na ktore warto zwrocic uwage, z ktorych mozna byc zadowolonym
adamuk
Nowicjusz

11 Lip 2007, 07:40

adamuk: :D Toteż oglądając różne marki w przedmiotowej kwocie będziesz miał obraz, co może Ci się spodobać... :wink:
Polecić można jeszcze "Katalog aut używanych" wydany przez AutoŚwiat i tam masz wszystko - od malucha do maserati - z omówieniem zalet i wad; no i są fotki.
Zadowolenie jest pojęciem subiektywnym...w życiu nie spałbym z blondynką na przykład... :o
czerepach
Aktywny

11 Lip 2007, 10:34

Hm... ja spałem parę razy, rzeczywiście, chyba jednak nie warto :P
DFireCrow

11 Lip 2007, 11:20

:D :lol: :wink: Dzięki, Fire Crow... :oops: Tylko brunetka ma głebię osobowości; bywa, że i "to coś"...zaraz nas mod wyczai... :wink:
czerepach
Aktywny

15 Lip 2007, 15:03

czerepach napisał(a):Polecić można jeszcze "Katalog aut używanych" wydany przez AutoŚwiat

ma ktos moze w pdf'ie?? :)

czerepach napisał(a):Zadowolenie jest pojęciem subiektywnym...w życiu nie spałbym z blondynką na przykład... :o

w sumie tez wole brunetki, choc niektore blondi... nono :D
adamuk
Nowicjusz

15 Lip 2007, 18:08

:D adamuk: Wejdź na http://www.auto-swiat.pl i po lewej stronie jadąc w dół masz "katalogi"; klikasz i otwiera Ci się "Katalog Auto Świat 1/2007"; klikasz "do koszyka" i przyślą Ci do domu... :wink:
czerepach
Aktywny