Autko do 5-6 tys.

27 Lis 2017, 22:15

Zrobiłem jakieś 2 zdjęcia na szybko.
Auto ma wszystko czego chciałem. ABS, El szyby, lusterka, klima, alarm 165tys nakładem, krajowy ja jestem 3 właściciel. Dzisiaj powymirnialem filtry, olej, zaciski zregeberowalem z przodu bo jeden trzymał, wycieraczki nowe, żarówki, płyn hamulcowy, korek od spustu oleju bo masakra z tym starym. Nie było czym i jak odkręcić i zakupiłem nowy na klucz płaski i na ten kwadrat. Do roboty jest przegub lewy bo strzela i osłona uszkodzona, któryś czujnik ABS bo raz świeci raz nie i zamek bagażnika bo dzisiaj zobaczyłem że cały czas otwarty jest :D dzisiaj dostała popierdolka nowe tablicy naklejkę. Na razie śmiga fajnie. Wlalem jej dzisiaj full Bąk benzyny i środek na przeczyszczenie wtryskowe tak zapobiega wczoraj. Doprowadzić do ładu i będzie ok :wink: wiadomo, idealna nie jest ani idealnie nie wygląda. Ale to ma mnie wozić do pracy i z powrotem :)
Sobolxx
Początkujący

Miejscowość: Knurów
Prawo jazdy: 21 09 2009
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Renault Megane
Silnik: 1.4 Tce 130Km
Paliwo: Benzyna
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2011

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nieuważny pieszy i zasada ograniczonego zaufania
    Podobnie jak kierowcy piszący SMS-y i rozmawiający przez telefon w trakcie jazdy narażają się na utratę kontroli nad pojazdem, także i piesi rozproszeni przez rozmowę czy zabawę gadżetami narażają siebie i innych na niebezpieczeństwo. ...