Witam rozstaje sie z passkiem który był u mnie 7lat i szukam też coś tak niezawodnego tylko młodszego i większego bo rodzina już jest 4osobowa. Zastanawiam się nad fordem s-max, mondeo 2007r albo audi a6 2,7 co z tego mi polecacie albo może inne auto rodzinne jest godne polecenia? Dodam że sam będę sprowadził z Niemiec je tam rejestrowal.
Poczytaj sobie jak drogi w serwisie jest 2,7TDI to Ci się odechce Audi tym bardziej, że w Niemczech robocizna jeszcze droższa. No i budżet lichy na nie nawet w Niemczech.
Właśnie podałem 2,5T ze względu na dobrą współpracę z LPG, bo 2,0 średnio lubi. DIesel to udany i sprawdzony francuski silnik ale typowe wymiany osprzętu trzeba mieć przekalkulowane jeśli chodzi o koszta eksploatacji.
Mercedes-Benz A 45 AMG fascynujący samochód kompaktowy Po raz pierwszy w historii sportowy oddział Mercedes-Benz prezentuje fascynujący samochód kompaktowy. A 45 AMG to element strategii "AMG Performance 50", stworzonej dla uczczenia 50. urodzin AMG w 2017 roku. Do jego ...
Co można zepsuć, naprawiając? Top 5 najczęstszych błędów Teoretycznie wystarczą dobre chęci, żyłka majsterkowicza i internetowe poradniki z serii "zrób to sam". W praktyce często okazuje się, że samodzielna zabawa w mechanika wcale nie jest prosta, a wizyta u profesjonalisty ...
Będę szukał s-maxa w 2.0 tdci bo w benzyniaku butla na gaz zajmie dużo miejsca w bagażniku. Na co zwrocic szczególną uwagę przy szukaniu? Czytałem że ksenony siadają i że rdza potrafi się wdać przy uszczelkach od drzwi.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.