Tylko wydaje mi się, że Audi A6 z tych roczników, swoje "dobre" czasy, ma już dawno za sobą, a te w większości już rupcie, na allegro nie są warte uwagi
![Confused :?]()
Rozumiem, tam jest bogate wyposażenie i wgl, ale to taki typ auta, gdzie powinniśmy mieć drugi taki egzemplarz na podwórku "na części"
pit85 napisał(a):Przede wszystkim wyklucz te wszystkie "piękne" polówki i ibizy.
Czemu, czemu? Moim zdaniem, w tej czerwonej nie ma się do czego doczepić
TopRider napisał(a):Upatrz sobie Opla Corse.
Autko, gdzie lista wyposażenia zaczyna się i kończy jednocześnie, przy szyberdachu
![Mr. Green :mrgreen:]()
W dodatku często bardzo mocny silnik 1.2 o mocy 45KM, w połączeniu z przebiegiem powyżej 200.000km, roku 95 i cenie 5-6tyś, jakoś do mnie nie przemawia.
Ok, nie mam dużo na auto, owszem, zgodzę się, ale autka bez poduszek powietrznych czy strefie zgniotu kończącej się w bagażniku, nie posiadające w żaden sposób elastycznego silnika, przydatnego przy wyprzedzaniu, jakoś mnie nie przekonują, a na pewno nie moich rodziców, którzy po prostu by się o mnie bali w takim autku
![Smile :)]()
Dlatego też, z miejsca skreśliłem sobie Seiczento, Cinkusie i inne tego typu wynalazki.
W cenie Corsy można mieć Vectrę lub Civic. Za duży wybór.