Vw t4

17 Wrz 2011, 21:10

witam proszę o opinie tego samochodu
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
czy warto?
ziom1993
Początkujący

Miejscowość: D-ca

17 Wrz 2011, 22:06

Jak na dostawczaka to wygląda.. za ładnie.Jak tak patrze po fotkach to być może dostał w prawy przód (szczeliny są troche większe niż z lewej strony) i boczne drzwi widać że już są zużyte bo troche opadły ale to norma w dostawczakach.Jedyne czego jestem pewny na 100% to to że przebieg jest kręcony,napewno tyle nie będzie miał ile jest podane w ogłoszeniu a druga sprawa to cena,troche niska mi sie wydaje jak na taki stan :mrgreen:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

17 Wrz 2011, 22:12

a mógłbyś podać jakąś dobra ofertę marka obojętnie jaka byle by był podobnej wielkości.
ziom1993
Początkujący

17 Wrz 2011, 22:15

A choćby coś takiego [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] link tylko przykładowy.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

17 Wrz 2011, 22:38

przebieg jest wrecz smieszny , przeciez t4 jest wolem roboczym , nie spotkalem sie jeszcze z t4 z przebiegiem nizszym niz 350tys (a pracuje w branzy budowlanej)
bioly21
Zaawansowany

Miejscowość: malopolska
Prawo jazdy: 17 08 2002
Auto: Alfa159 , Civic VII

17 Wrz 2011, 23:00

a możecie podać jakąś ofertę ale tak z południa polski (podkarpackie, małopolskie itd)
ziom1993
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota GT86 i Shelby Toyota 2000 GT
    W niedzielę zakończył się Goodwood Festival of Speed, święto motoryzacji w Wielkiej Brytanii. Wśród atrakcji przygotowanych przez Toyotę znalazło się 6 specjalnie opracowanych egzemplarzy Toyoty GT86, które ...

18 Wrz 2011, 05:36

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] wygląda na zadbanego.
Barol
Awatar użytkownika

18 Wrz 2011, 14:00

Potrzebujesz blaszaka rozumiem? Jeśli tak, to zapomnij, ze auto takie będzie miało 200 tyś na liczniku po 10 latach użytkowania. W ub. tygodniu w Ropczycach widziałem w pół przeszklonego T4 2.5 TDI za 12 tyś na sprzedaż. Przejedź się tam kiedyś, może akurat go spotkasz. Z Dębicy jesteś więc daleko nie masz. Przejedź się na giełdę do Rzeszowa, tam na pewne coś będzie.

T4 z linku wyżej jest z 97r i ma 250 tyś km przebiegu, ja swoim jeżdżąc tylko do pracy 30 km w jedną stronę i prywatnie gdzie mi potrzeba mam 320 tyś z haczykiem, również 97r. W te przebiegi nie wierz. Zapytaj gościa czy amortyzatory wymieniał, ja w swoim wymieniałem wczoraj, nie uwierzyłem jak wyciągnąłem - były wszystkie jeszcze oryginalne od nowości.

"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

19 Wrz 2011, 10:55

[link do oferty na Allegro wygasł] - myśle że warto.
[link do oferty na Allegro wygasł]
TFSI
Stały forumowicz

Auto: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9JTD 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003