REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
W zyciu nie przeczytałem czegoś bardziej absurdalnegoMarcivo napisał(a):koniu Przykro mi to mówić i pewnie mnie za to pojedziesz ale jesteś typowym Polaczkiem którego nie stać na mercedesa (nawet klasę A) i narzekasz na coś co się zdarza raz na milion
Testu łosia nie przeszła pierwsza A klasa 1997r którą od razu wycofano i powstała nowa ...
Co do wymiany jest z tym trudność z jednego tylko powodu A klasa ma system że w razie wypadku czołowego silnik jedzie ci pod samochód a nie na kolana dla tego też jest ciasno pod klapą. Zresztą ja rocznik 2002 kupiony jako drugi w 2004 użytkowałem bez naprawy skrzyni do 2013roku.
Jedyne co robiłem to linka hamulca ręcznego
Jak już to powiedział, przejęzyczeniekamil1201202 napisał(a):Jak dla mnie mike powiedziała
Te wyższe modele to na pewno wzbudzają uśmiech na twarzy właściciela, są komfortowe i nie psuja się ( jeśli mówimy o autach do 2000r a już na pewno połowy lat 90-tych). Ale Klasa A raczej wzbudza politowanie i myśli innych kierowców typu "Męskich nie było?"kamil1201202 napisał(a):A co to za problem kupić starego mercedesa ? Gwiazda na masce to taki szczyt dumy ?
Nie, ja jestem Polakiem nie wiem jak Ty.Marcivo napisał(a):koniu Przykro mi to mówić i pewnie mnie za to pojedziesz ale jesteś typowym Polaczkiem
Marcivo napisał(a):narzekasz na coś co się zdarza raz na milion
Marcivo napisał(a):A klasa ma system że w razie wypadku czołowego silnik jedzie ci pod samochód a nie na kolana dla tego też jest ciasno pod klapą.
Marcivo napisał(a):Testu łosia nie przeszła pierwsza A klasa 1997r którą od razu wycofano i powstała nowa ...
Marcivo napisał(a):Co do konkretnego ogłoszenia które ktoś tu podał A klase za 6tysięcy musisz kompleksowo sprawdzić gdyż te autka utrzymują sporą cenę za egzemplarze w dobrym stanie.