Witam, Ostatnio zdałem prawko i mam odłożone 6tysiecy na samochód lecz caly czas mam watpliwosc jaki samochod wybrac i mam nadzieje, ze mi w tym pomozecie. Ogolnie pochodze z okolic Warszawy, auto bedzie mi sluzyc do jezdzenia jak to auto. ogolnie to chcialbym jakis samochod w gazie badz w dieslu z silnikiem 2.0 +/- 135km +/- i tak z max 230tys, myslalem nad jakims audi a4 badz seatem toledo. i tez mam pytanko do was apropo utrzymania audicy czy czesci do tych samochodow sa w miare drogie czy tez normalne? mam nadzieje ze mi doradzicie jakis samochod
albanczyk123 napisał(a):chcialbym jakis samochod w gazie badz w dieslu z silnikiem 2.0 +/- 135km +/- i tak z max 230tys
czyli jesteś typowym klientem okolicznego komisu Licz się z tym, że kupując ~15 letnie auto taki przebieg jest niemal nierealny, zwłaszcza w dieslu. Poczytaj https://www.forumsamochodowe.pl/przebieg-rocznik-stan-czy-marka-co-jest-wazne-przy-zakupie-vt92905.htm Czy Audi jest drogie w utrzymaniu? I tak i nie. Z jednej strony drogi zawias z przodu (po 4 wahacze na koło, wytrzymałość w zależności od tego co tam włożyłeś 20-50k km; w większości aut będzie do roboty, bo większość jest świadoma wydatków i opycha dalej), rozrząd bywa drogi w wymianie (trzeba rozebrać pół przodu =koszta), a z drugiej strony zamienniki do kupienia na każdym rogu ulicy
mike1735 ale mieliśmy nie powielać kretyńskich mitów Zgadzam się, że A4 B5 (podobnie jak i E36) jest droższym w utrzymaniu autem niż np. Opel Vectra B czy Ford Mondeo III i nie jest to dobry pomysł na tanią jazdę. Nie wprowadzajmy jednak ludzi w błąd, że na dobrym, markowym i przez to drogim zawieszeniu przejedzie się max. 50k km. Sam przecież wiesz, że to nieprawda No chyba, że ten dystans pokonamy jedynie drogami szutrowymi...
Masz kilka linków: [link do oferty na Olx wygasł] - bardzo konkretny opis. [link do oferty na Olx wygasł] - było coś z przodem ale czego wymagać za te pieniądze.. [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] - przebieg raczej autentyczny,10lat w jednych rękach. [link do oferty na Olx wygasł] - trochę porobione.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Trzymaj się odpowiedniego pasa ruchu Kierowcy często zapominają o zasadach ruchu drogowego i na drodze dwupasmowej jeżdżą lewym pasem, a na drodze trzypasmowej środkowym i lewym. Tymczasem w Polsce obowiązuje ruch prawostronny, co w praktyce zobowiązuje kierowców ...
Czym jeżdżą Amerykanie? Najpopularniejsze luksusowe SUV-y w USA Mieszkańcy Stanów Zjednoczonych słyną z nieco innych upodobań motoryzacyjnych niż Europejczycy. Ale po obu stronach Atlantyku moda na wyżej zawieszone, pojemne i wygodne auta trwa w najlepsze, chociaż za oceanem popularnością ...
klubantyvagowcow.pl? nienawidzeioczerniamvagigdziesieda.pl? mike1735 podałbym Ci z 20 przykładów na to, że zdarzają się A4 B5, które na chińskim zamienniku przejeżdżają więcej niż 50 tys. km, no ale widzę, że jeśli chodzi o VAGi prawda Cię niewiele interesuje
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.