Autko do... 900zł ^^

09 Paź 2008, 13:33

A więc potrzebuję od was informacji co mogę kupić do 900zł, tak bo to ma być powiedzmy autko do rzadkiej jazdy, do posiedzenia. Oczywiście wiem, że super auta za to nie kupię :) myślę nad maluszkiem. Istnieją jakieś alternatywy ?
L3X-T3R
Początkujący

09 Paź 2008, 14:19

Ogólnie za tą cenę ludzie wybierają częściej rowery niż samochody ale jak już sie uparłeś na samochód to oprócz maluszka możesz trafić jeszcze :

[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Marzenie - Zobaczyć w swoim garażu :
BMW M3
Audi RS6
Dodge Charger 1967r.
siara94
Początkujący

Miejscowość: Łódź

09 Paź 2008, 17:03

A ja dodam, że w tej kwocie można kupić polo II, cc i favoritkę
Ostrożność nie jest tchórzostwem.
Lekkomyślność nie jest bohaterstwem.
Martoro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Świętochłowice

12 Paź 2008, 17:48

Jeżeli to ma być auto do posiedzenia to trzeba kupić starego mercedesa w123 bo zdarzają sie i takie poniżej 1000zł i wrazie czego jeżeli trzeba gdzieś pojechać i to jest stary diesel to można mu wlać olej roślinny z TESCO ,albo jak to robili w pogromcach mitów przepalony olej z restauracji i też pojedzie ;D (Tylny napęd + Zima = FUN). Jak sie ma mało kasy na auto dobrze jest pojechać na licytacje samochodow bo tam jest oddaja za grosze.
majo
Nowicjusz

12 Paź 2008, 17:53

Hmm nie wiem ale nie wydaje mi się aby były jakieś w123 poniżej tysiaka. Wszędzie gdzie patrzyłem jest zwykle 1200+ . Wszakże dzięki za odpowiedź!
L3X-T3R
Początkujący

17 Paź 2008, 07:09

kupiłem maluszka za 320zł z oc i przegladem do konca roku. pali na dotyk, zawieszenie dobre, lekka korozja progu od kierowcy ;)
L3X-T3R
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...