A więc potrzebuję od was informacji co mogę kupić do 900zł, tak bo to ma być powiedzmy autko do rzadkiej jazdy, do posiedzenia. Oczywiście wiem, że super auta za to nie kupię myślę nad maluszkiem. Istnieją jakieś alternatywy ?
Ogólnie za tą cenę ludzie wybierają częściej rowery niż samochody ale jak już sie uparłeś na samochód to oprócz maluszka możesz trafić jeszcze :
[link do oferty na Allegro wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Marzenie - Zobaczyć w swoim garażu :
BMW M3
Audi RS6
Dodge Charger 1967r.
Jeżeli to ma być auto do posiedzenia to trzeba kupić starego mercedesa w123 bo zdarzają sie i takie poniżej 1000zł i wrazie czego jeżeli trzeba gdzieś pojechać i to jest stary diesel to można mu wlać olej roślinny z TESCO ,albo jak to robili w pogromcach mitów przepalony olej z restauracji i też pojedzie ;D (Tylny napęd + Zima = FUN). Jak sie ma mało kasy na auto dobrze jest pojechać na licytacje samochodow bo tam jest oddaja za grosze.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Hybryda Plug-in - dlaczego pali więcej niż deklaruje producent? Przyglądałem się ostatnio wynikom jakie podają producenci odnośnie spalanie w tego typu hybrydach. To co mnie zaniepokoiło to bardzo niskie wartości które można uzyskać tylko w przypadku naładowanej całej baterii po ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.