Autko do miasta do 23000zł

26 Kwi 2009, 20:19

No wiec.. Czas zmienic starego poczciwego colta na cos wiekszego i troszeczke szybszego :)
Ma to byc 4 dzwiowy hatchback (nie chce sedana a tym bardziej combi) duzo myslalem nad Audi A3 oraz Golfem IV, ale jestem otwarty na wszelkie inne propozycje
Auto glownie do miasta, 2-3 razy w ciagu bedzie jakas wieksza odleglosc do przebycia.
Lepiej wybrac benzyniaka czy diesla?
Licze na rozsadne propozycje :)
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Przemo__xD, 27 Kwi 2009, 21:50, edytowano w sumie 1 raz
Przemo__xD

26 Kwi 2009, 23:37

jakie przebiegi rocznie robisz ?? jesteś deutschland wermacht psycho fan ?? bo nie wiem czy mogę podsunąć jakiegoś japańca albo francuza :lol:
marcinx26
Aktywny
Awatar użytkownika

27 Kwi 2009, 09:23

rocznie hmm... mysle ze nie robie wiecej jak 10000/rok. Jakis "deutchland psycho fan" nie jestem, po prostu podoba mi sie A3 oraz Golf :) teraz jezdze Coltem wiec japonczyk tez mnie zadowoli a co do francuzow to jakos nie jestem przekonany...
Przemo__xD

27 Kwi 2009, 10:04

jesli robisz 10tys rocznie to bierz benzyne bo diesel bedzie najlepszy jesli robisz rocznie najmniej 25tys,od siebie dodam [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

27 Kwi 2009, 12:16

tak wiec wybor pomiedzy dieslem a benzyna roztrzygniety :)
za nissanami tez sie ogladalem ale wydaje mi sie ze almera jest od A3/Golfa a auto takiego mniej-wiecej rozmiaru szukam :) (koniecznie 4/5 drzwi)
i wolalbym auto juz zarejestrowane w Polsce
Przemo__xD

27 Kwi 2009, 13:28

skorzystaj z opcji szukaj. Bliźniacze tematy pojawiają się co drugi dzień
Joter
Aktywny

27 Kwi 2009, 14:24

a co powiesz na coś takiego?? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

27 Kwi 2009, 14:56

o Leonie nie myslalem ale podoba mi sie :)
trzeba bedzie sie nad nim zastanowic :)
Przemo__xD

27 Kwi 2009, 15:51

no ciekawa propozycja szczególnie do miasta :lol:
Barol
Awatar użytkownika

27 Kwi 2009, 18:36

Audi A3 to raczej dobrego modelu nie znajdziesz za tą cenę :wink:

Wydaje mi się, że najrozsądniejszym wyborem będzie albo Golf, albo Focus.

Tutaj przykładowa oferta:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Bardzo ładne i konserwatywne auto. Jeśli nie było używanie przez przedstawiciela handlowego to będzie Ci służyć kilka następnych lat :wink:
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

27 Kwi 2009, 19:01

Ja też polecam Focusa, silników benzynowych nie znam ale znam 1.8 TDDI i jest naprawdę godny uwagi.
Samochód znacznie lepszy niż opinie co niektórych ludzi o nim, silnik oszczędny, dynamiczny, nie sprawia kłopotów, wymieniaj wszystko w terminach a posłuży ci długo.
Polecam też Leona, super fajny samochód, też 1.9 TDI bo tylko z nim miałem do czynienia ale silnik 110 koni daje już sporą frajdę z jazdy, o 150 konnym nie wspominając.
Mi osobiście podoba się Leon bardziej ale ze względu na właściwości jezdne wziąłbym Focusa a jak zależało by mi bardzo na podniesieniu jego mocy to lekki tuning i po kłopocie.
stasiowski121

27 Kwi 2009, 20:09

no focusik tez dobry woz,rodzice kumpla maja i musze przyznac ze jest naprawde super a co do a3 to znajomy niedawno sprzedal swoja a3 z 99r za 22tys,auto bylo w idealnym stanie i naprawiane w pewnym zrodle bo przez jego ojca mechanika
Barol
Awatar użytkownika

27 Kwi 2009, 20:44

focusen jezdzi moja mama :) tak wiec focusa raczej nie chce ;]
Przemo__xD

27 Kwi 2009, 21:45

no to tak jak pisałem pomysl nad Leonem,silnik 1.4 o mocy 75KM do miasta bedzie jak znalazl [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
ale podam tez pare innych ciekawych
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]
Barol
Awatar użytkownika