Astra Kombi bardzo fajnie wygląda. Będę dzwonił do gościa od 1 astry, podobnie z Audi 80.
Jestem ciekaw tylko ile palą LPG w trybie mieszanym.
Daewo Lanosem już kiedyś jeździłem i było całkiem spoko, jestem ciekaw w jakim stanie faktycznym jest ten okaz za 2,6k. Przejade się do gościa, niedaleko mam.
Od Siebie na trójmieście Punto, co sądzicie??
[link do trojmiasto.pl wygasł] Co powiecie?? Szkoda że nie od prywatnej osoby.
[link do trojmiasto.pl wygasł] Ten Pug?? Nie wygląda źle. Moi znajomi mieli 406 i nie psuł się jakoś strasznie, tylko nwm czy można porównać do 206.
[link do oferty na Olx wygasł] Wygląda całkiem ok?
[link do oferty na Olx wygasł] nwm
[url]http://olx.pl/oferta/daewoo-lanos-1-5-16v-tanio-CID5-ID7sTHd.html#dd2d949114[url] Kolejny Lanos, widze kilka ognisk rdzy na progach i nadkolach ale jesli to tyle to może bez tragedi.. Niepokoi mnie tylko fakt, że użytkownika nie stać na dalsze utrzymanie auta. Co ma przez to na myśli? Jakieś wady ukryte?? Może jestem za bardzo podejrzliwy.
[link do oferty na Olx wygasł] Dużo dobrego czytałem o tych Roverach, ale nwm czy warto?? I ceny zaczynają się od ok 3,5 tys, więc nwm czy nie za tanio Plus aż 1,5 k ponad wyświetleń. Coś musi być nie tak chyba.
[link do oferty na Olx wygasł] kolejny Lanos
[link do oferty na Olx wygasł] Ibiza??
[link do oferty na Olx wygasł] Słyszałem, że silniki w tym modelu dociągają spokojnie do 500 tys gdy się o nie dba. A jak reszta?? Czy warto wgl się fatygować?
[link do oferty na Olx wygasł] I jeszcze jeden Lanos.
![Razz :P]()
Nie proszę o przejrzenie wszystkich ofert. Taki szybki look oka ewentualnie. Wasze propozycje przejrzałem i będę dzwonił, dopytywał się.
![Uśmiechnięty :)]()
Warto z takim samochodem przy tej kwocie podjechać na stacje diagnostyczną czy coś żeby go pobieżnie sprawdzić?? Z jakim to może się wiązać kosztem?? Nie mam znajomego mechanika żadnego tutaj niestety w gdańsku
![Crying or Very sad :cry:]()