REKLAMA
Witam! Do niedawna szukalem astry bertone, jednak tych samochodow jest tak malo ze ciezko cos w ogole znalezc, po drugie, przesiadajac sie z golfa 4 do astry to nie bedzie chyba dobra decyzja ( dopuki nie wsiadlem do bertone doputy myslalem ze to super woz, ale czar prysl - to zwykla astra w srodku...)
Dostalem prace 25km w jedna strone czy dziennie bym robil 50 , stad tez jednak sklaniam sie ku dieslkowi golf 4 ktorego juz sprzedalem tez byl 1.9 tdi 110 - moc w zupelnosci wystarczajaca - sprzedalem go bo to byl zupelny golas w dodatku z 98roku 3 drzwiowy.
Czego szukam ? no wlasnie.. w oko wpadla mi alfa romeo 147 1.9 jtd 115km - wbrew powszechnemu stereotypowi ze sie psuja bla bla bla , uzytkownicy tej alfy z tym motorem bardzo ja chwala, ze wrecz to motor bezawaryjny - jedynie alfa ma problemy z zawieszeniem.. jak to z nia jest, warto ?? za egzemplarz z 2002-2004 roku trzeba zaplacic 13-15 tys, a budzet ktorym dysponuje do 15 tys + 3 tys na rejestracje, poczatkowy serwis i ew. naprawy.
Ogladajac to auto niemal sie w nim zakochalem, wyglada bardzo swiezo , ale jak jest wkoncu z ta awaryjnoscia ? warto ja kupic ??
drugi typ, to audi a3 1.9 z 2001 roku, trwale solidne niemieckie auto.. co wybrac ?