Witam , na wiosnę mam zamiar zmienić autko i szukam czegoś w granicach 25-35 tyś. Moje wymagania : 4/5 osobowy hatchback /sedan silnik powyżej 150km , benzyna , ew. z możliwością założenia gazu rocznik 2006 w górę samochód ma służyć do codziennego użytkowania ( dojazdy do pracy 12 km tam i z powrotem + weekendowe wypady) obowiązkowo manual
Jak narazie wytypowałem sobie 3 opcje : Subaru Impreza 2.0 160 km , Audi a4 b7 1.8t / 2.0 tfsi i Mazda 6 2.3 260 km
kamilynwa napisał(a):Zapomniałem też dodać ,że chciałbym sie wyróżniać trochę na drogach i fajnie by było jakby coś tam fajnie mruczało , ale bez przesady oczywiście
i gdzie tu Audi? Lexus IS 300 mimo, że automat Ewentualnie IS 200 i zaturbienie
Impreza tylko w mocnych wersjach ale serwis też kosmiczny. Audi 2,0TFSI to śmietnik. 1,8T ok. Wolałbym już szukać S4 B5 2,7 biturbo Mazda ma niezbyt udany silnik 2,3 w MPS
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Jak działa ogrzewanie w pojazdach elektrycznych? Do ogrzewania kabiny w pojazdach z silnikami spalinowymi służy nagrzewnica włączona w obieg cieczy chłodzącej silnik. W pojazdach elektrycznych tego źródła darmowego ciepła już nie ma, ale przecież wystarczy zastosować ...
Auto niezłe pod względem niezawodności, 1.8 to optymalny silnik, choć nie zapewni jakiś ekstra osiągów i swoje spali. I jakość wykonania wnętrza jest dość przeciętna. Ja wybrałbym Civica VIII 1.8, bo jest szybszy i pali średnio te 1-2l mniej na 100km.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.