08 Gru 2008, 19:59
Witam, niedługo chciałbym zmienić auto (teraz jeżdżę VW Polo 1.3 b+g) Powiększyła mi się rodzinka i muszę za niewielkie pieniądze kupić coś większego. Zastanawiam się nad Toyotą Cariną E, bo w tym przedziale cenowym można znaleźć auto z pierwszych lat produkcji (dopuszczam możliwość kupienia auta z przebiegiem nawet 250 tyś). Opinie użytkowników są dobre, ceny części eksploatacyjnych niewiele droższe niż te do polówki (zamienniki, choć japońskie też nie są kosmicznie drogie, to stare auto). Czy ktoś z Was ma lub miał taki samochód? Jeśli tak, to powiedzcie coś o nim. A może macie lepsze propozycje? Zastanawiałem się nad sedanem, bądź liftbackiem, ale kombik też dobry...nawet lepszy. Chcę auto stosunkowo trwałe, dość popularne, żeby nie było kłopotu z częściami i ekonomiczne (hehehe, kto by takiego nie chciał:) Silnik max. 2.0, ale to już maksymalnie. Będę wdzięczny za treściwe posty, nie wklejajcie linków z allegro, bo umiem korzystać z Internetu. Zależy mi na opiniach ludzi znających się na motoryzacji, doświadczonych kierowców, mechaników. Z góry dziękuję, pozdrawiam.
Dno jest dnem, nawet jeśli jest obrócone do góry.