Cześć. Szukam auta dla moich rodziców, w sumie to bardziej matki. Przechodząc do sedna, aktualnie ma Peugeota 307 sw 2.0 136 koni . Proszę podajcie mi jakieś ciekawe propozycje. ojciec myślał o golfie v, albo audi a4 b7. Wrzucajcie wszystko co wg Was nadaje się dla ludzi. Zapomniałem dodać że o diesla chodzi. pozdrawiam
A4 B7 za 20k? Golf V nie bo 1.6 to muł który pali jak smok, reszta benzyn nic nie warta. Ja proponuję Astre H 1.8 125KM. Myślę że przyjemna dla oka będzie.
A4 B7 to nie ten budżet. Golfa nie polecam bo jedyny dobry silnik to 1,6 a to muł który sporo pali, chyba że chcesz diesla to 1,9 TDI 105 KM możesz wziąć.
Astra wygląda sensownie, a mazda 6? Chcialbym rodzicom dać szersze pole wyboru. Co do audi to czytałem, że przez zawieszenie nie warto go brać. Zależy mi jedynie na DIESLACH:-)
Podatek od środków transportu – co warto wiedzieć? Posiadanie pojazdu wiąże się zarówno z kosztami jego utrzymania, jak i istotnymi obowiązkami podatkowymi. Niektóre środki transportu wymagają uregulowania specjalnego podatku, który może być istotnym ...
Odśnieżanie i odladzanie samochodu W zimie dokładne oczyszczenie auta ze śniegu i lodu ma ogromne znaczenie. Jazda samochodem przypominającym igloo lub z zaparowanymi szybami jest niebezpieczna, a w dodatku grozi mandatem. Po intensywnych opadach śniegu na ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.