REKLAMA
Na początku pragnę przywitać się ze wszystkimi forumowiczami tego forum!
Przejdę od razu do sedna sprawy, zapadła decyzja w rodzinie o kupnie nowego pojazdu do rodziny. Obecnego golfa IV pragniemy zamienić na coś nowszego i mniej awaryjnego. Teraz troszkę o samym budżecie i o tym co powinno posiadać nowe autko.
Budżet - 25 maksymalnie 26 tysięcy złotych.
Typ: Hatchback
Silnik: Benzynowy minimum 1.4 maximum 1,8 - 1,9 nie pogardziłbym też benzyna plus gaz.
Opcje wyposażenia: Tutaj nie mam jakiś wielkich wymagań, naturalnie wszelkie systemy bezpieczeństwa, elektryczne szyby, radio, dobrze jeśli by była kilmatyzacja, centralny zamek, i to jeśli chodzi o to to wszystko z moich wymagan jeśli chodzi o wyposażenie... Naturalnie fajnie jak by miał jakieś bajery typu komputer pokładowy, tempomat, etc. Ale nie jest to konieczne.
Rocznik: Minimum 2009-2010
Przeglądałem dużo stron jeśli chodzi o oferty aut używanych na otomoto, i teraz chciałbym się Was poradzić jakie autko w tej cenei i klasie było by najlepszym wyborem? Zależy mi najbardziej na opini użytkowników aut które zaraz przedstawie, oraz ogólnie wszystkich którzy znają sie na motoryzacji. Ważne aby autko było w miarę bez awaryjne.
Moje typy padły na:
1: Skoda Fabia [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
2. Fiat GrandePunto ( chyba mój faworyt jednak nie wiem jak z jego awaryjnością)
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
3. Seat Ibiza. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Dzieki za wszelką pomoc!