Auto 10-20 tys okolice Bydgoszczy proste ale nie oklepane

07 Mar 2019, 20:05

Witam. Szukam auta względnie prostego benzyna lub benzyna+gaz. Spalanie nie musi być jakieś niskie jak i silnik nie musi być tez mały.
Najważniejszym wymogiem to automat :ok:
Szukam czegoś z segmentu C lub D o prostej konstrukcji i względnie bezawaryjności.
Przebiegi około 5-10 tys KM rocznie.
Chciałbym aby to nie był oklepany Golf V czy jakiś Passat.

Bardziej celuje coś w pokroju Hyundai Sonata te z rocznika 2004-2009.
Chciałbym aby auto nie miało kół dwumasowych itp i jakiś innych pierdół i było do bólu proste bez jakiś zbędnych pierdół. Może być kombi lub sedan. Fajnie jakby w miarę ładnie się prezentowało coś jak własnie Hyundai Sonata. Mile widziany miękki materiał w środku. Nie znoszę plastików.

Okolice Bydgoszczy +100 KM

Dziękuję za porady :P
kabaruto
Nowicjusz

Auto: Nie mam

07 Mar 2019, 20:34

Sonata spoko ale niewiele tego na rynku a większość ofert to diesle. Szukać możesz. Dorzuć do tego bliźniaczą kia magnetis

Osobiście wziąłbym lexusa gs 300. Proste, ciekawe, dobrze wyposażone i względnie bezawaryjne.

Jest też na rynku coś takiego jak dodge avenger ale tutaj wnętrze, jak to w amerykańcu jest średnie
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km

07 Mar 2019, 20:39

A Mondeo MK IV jakby podciągnąć budżet?? Automaty ma dobre ford?[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Ogłoszenie poglądowe.
kabaruto
Nowicjusz

Auto: Nie mam

07 Mar 2019, 21:15

Jeśli mondeo nie jest oklepane to ja odpadam.
BTW automaty ma takie sobie
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km

08 Mar 2019, 13:01

KM to konie mechaniczne, kilometry piszemy z małych liter (km).

Niestety, większość aut 120KM + będzie mieć dwumas.

Spójrz na Toyotę Camry, Nissana Maxima
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Fiat Tipo 5D i Station Wagon - dwie nowe wersje
    Fiat Tipo jest nowoczesnym samochodem kompaktowym. Wyrazisty charakter, prostota, funkcjonalność w połączeniu z bezkonkurencyjną ofertą cenową, to cechy, dzięki którym model został uhonorowany tytułem "Autobest" w ...