Auto 10tys lpg/diesel

25 Cze 2020, 22:11

TFSI napisał(a):A co BMW nie może być na lata? Choćby przykład z powyższego linku,typ piszę że ma go 5lat więc..

Utrzymanie swoje kosztuje, i po kilku miesiacach auto bedzie szukalo nowego wlasciciela, to mialem na mysli
Raziel11
Stały forumowicz

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Wałbrzych
Prawo jazdy: 21 03 2016
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Seat Leon 1P / Cupra R
Silnik: 1.6 MPI / 2.0 TSI
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

26 Cze 2020, 09:27

Ktoś ma 10k i raz pojawia się corolla a raz bmw w dieslu... ah te internety :mrgreen:
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

26 Cze 2020, 16:07

Wolałbym diesel'a. BMW ma ładne wnętrze ale marka do mnie nie przemawia. Szczerze mówiąc z tego co zostało polecone to zastanawiam się między astra/vectra a może ta octavia. Najprędzej w moim fundusze pewnie osiągalna byłaby octavia
isentor
Nowicjusz

26 Cze 2020, 16:21

Przy dieslu za 10k nie zdziw się, jeśli po zakupie na typowe wymiany/naprawy (eksploatacyjne) wydasz połowę wartości auta. Benzyniaki jednak prostsze, a i w razie W kapitalka tańsza.
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004

26 Cze 2020, 16:29

Spodziewam się dłuższych poszukiwań. Mam kuzyna który prowadzi warsztat i liczę, że wybierzemy coś rozsądnego. W razie napraw na start też będzie po kosztach. Diesel dlatego, że tata prowadzi gospodarstwo, i co jakiś czas podleję samochód po vacie. Dodatkowo auto będzie robiło w miesiącu około 500km trasy reszta to jakieś dojazdy do pracy.
isentor
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Legalizacja gaśnicy potrzebna czy nie?
    Wprowadzono mi pewien mętlik w głowie. Niedawno zostałem zatrzymany do rutynowej kontroli drogowej. Policjant kazał mi pokazać gaśnice. Oczywiście na gaśnice nie mam legalizacji bo się skończyła, a zapomniałem zrobić. Policjant ...