Witam Serdecznie,
Dzięki za dyskusje, wszystkie wasze komentarze są bardzo pomocne. Również dziękuję za PW z innymi propozycjami.
Niestety, ale szansa, że zdobędę auto wyższej klasy, z lepszym wyposażeniem i mocniejszym silnikiem ale bez skórzanej tapicerki jest mała.
Jestem już po 3 jazdach
Mazda 6, silnik 2.5 - fajne autko, dziękuję za propozycję. Moc jest ok, fajnie się zbiera jak na niecałe 200KM. Miejsca w środku za dużo to nie ma, jednak można spokojnie pojechać w dalszą trasę. Będę brał te autko pod uwagę.
Ford Mondeo, silnik ecoboost 2.0 203 KM. - Dużo miejsca w środku, silnik daje radę, jednak ma większe spalanie od mazdy i jest odczuwalnie dużo słabszy. Wnętrze przyjemne i jest w co się pakować. Myślę, że są lepsze autka od tego, więc te już sobie skreślę.
BMW 328i - Wsiadłem i wysiadłem - za mały w środku, więc pojechałem szukać 528i. Dużo przestronniejszy, w środku miło i sympatycznie. Będę brał te autko pod uwagę (może uda się znaleźć coś do 140 tys.)
Jedna z osób doradzila mi nowe Q50 - niestety w tej cenie to tylko diesel, więc odpada. Natomiast, jedna osoba na forum pokazała mi ciekawie wyglądające autko od infinity - m37. Postaram się poszukać tego modelu w okolicy. Czy jest to auto godne polecenia?
Mam już umówioną jazdę hondą. Z zewnątrz bardzo mi się podoba.
Pozdrawiam wszystkich,
dzięki za pomoc