REKLAMA
Witam.Mam spory dylemat z zakupem.Przez dlugi czas bylem zdecydowany na mazde 6 2.0 rok 06-08,ale ciezko znalezc auto bez sladow korozji,jednak slaba blacha.Teraz poszerzylem pole poszukiwan o citroen c5,skoda octavia,vw passat,honda acord,ford mondeo.Zalezy mi na wygodzie,sporej ilosci miejsca dla kierowcy i pasazerow,niskiej awaryjnosci,zeby silnik dobrze dzialal na dobrej instalacji LPG.Nie jezdze rajdowo wiec auto nie musi zapier...,dobrze by bylo,zeby mialo dosyc wysokie zawieszenie,bo czesto jezdze w innych niz miejskie warunkach.Obecnie mam stare a4 ,troche malo miejsca i halasuje zawieszenie.Ktore z w/w aut polecacie a ktore odradzacie?A moze jakies inne propozycje?Przydalaby sie karoseria w ocynku,bo mieszkam w bloku i nie mam garazu,co prawda obecnie parkuje na krytym parkingu supermarketu,ale nie wiadomo jak dlugo.Nie ufam dieslom,szczegolnie z turbo,dlatego wybor benzyna pod LPG,wiem ze mazda ma silnik ok,inne np. mondeo podobno gorsze,ale nie wiem na pewno.Rocznik auta nie mniejszy niz 07.Aaa,przyszla mi na mysl jeszcze kia ceed,w tej cenie mozna jeszcze kupic modele z gwarancja.Zapraszam do dyskusji i jednoczesnie z gory dziekuje za zainteresowanie tematem.
Jeszcze jedno,co sadzicie o montowanych fabrycznie instalacjach LPG w Niemczech?