REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Sekarei napisał(a):To chyba zrobię jak kupowałem całe życie. Wezmę co mi się podoba i skręca a reszte mam gdzieś.
Sekarei napisał(a):Ok dzięki za pomoc, ale na twoją wiedzę do 30k mogę kupić dobry egzemplarz, bo w sumie mało ich jest w tej cenie i trochę sie boję, bo to jednak dla mnie dużo pieniedzy.
franccc napisał(a):Zaraz się dowiesz, że idealnym dla ciebie autem jest np. toyota auris bo "się nie psuje". Co z tego, że jest nudna jak...wyposażenia nie ma, komfortu nie ma, osiągów nie ma a nie psuje się tylko dlatego, że nie ma się co zepsuć
franccc napisał(a):toyoty/lexusa/mazdy w ogóle jest w stanie się poruszać o własnych siłach
chyba co nieco wyprostowałem swoją opinią i konkretnymi postamiszybki napisał(a):albo cytryny c5
Sekarei napisał(a):Pana, który od ok. 30 lat zajmuje się alfami i jak sam przyznał jak ktoś uważa Alfy za awaryjne samochody to znaczy że nie ma za dużego pojęcia o samochodach a jego pasja kończy sie na VW.
to to juz fanatyzm, jest tak jak szybki mówi są opcje bezpieczniejsze a są też gnojaki jak 159. Kiedyś mialem 156 i jako tako auto było spoko ale jak posypało się zawieszenie z przodu to naprawą prawie wyrównałem wartość auta. A później padło turbo (z mojej winy zresztą) i postanowiłem już nie inwestować i sprzedałem za kilka stówek dla jakiegoś dłubacza.Sekarei napisał(a):Dzięki znajomemu ogarnąłem również miłego Pana, który od ok. 30 lat zajmuje się alfami i jak sam przyznał jak ktoś uważa Alfy za awaryjne samochody to znaczy że nie ma za dużego pojęcia o samochodach a jego pasja kończy sie na VW.