REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/toyota-a44/toyota-corolla-hybrid-t37843.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Co sądzicie o tej?
Z tego co wyczytałem niestety auto negatywnie zaskakuje spalaniem z tym silnikiem, ale niech wypowie się ktoś kto się zna.
franccc napisał(a):Co sądzicie o tej?
Wygląda jak każde inne auto od handlarza, trzeba sprawdzać. Jeśli sam nie ogarniasz na tyle tematu to ogarnij jakieś autotesto czy kogoś kto lokalnie podobne rzeczy robiZ tego co wyczytałem niestety auto negatywnie zaskakuje spalaniem z tym silnikiem, ale niech wypowie się ktoś kto się zna.
[link do autocentrum.pl wygasł]
Sekarei napisał(a):dzięki za pomoc, ale na twoją wiedzę do 30k mogę kupić dobry egzemplarz, bo w sumie mało ich jest w tej cenie i trochę sie boję, bo to jednak dla mnie dużo pieniedzy.
galakty napisał(a):Właśnie, tutaj sporo ludzi poleca Giulettę, a ciekawe czy ktokolwiek miał z nią do czynienia, albo chociaż zna kogoś kto miał takie auto. Na oczy nie widzieli ale polecają dookoła.
Sekarei napisał(a):Wierzę, że osoby, które tu odpowiadają jednak maja jakąś wiedzę, a nie na zasadzie, że szwagra córki syna kolega miał taki samochód i jest cudowny i boski, albo opiera się na recenzjach z Zakupu Kontrolowanego.