hey, nie wiem czy pomoge ale podsune kilka typow, sam szukam autka do takiej kwoty jak Ty tylko celuje raczej w kombi, SUV i minivan.
Od dwoch tyg wertuje internet, polski i zagraniczny. Im wiecej sie jednak czyta tym wiekszy ma sie metlik w glowie. Trzeba brac poprawke ze kazdy samochod moze sie popsuc, nie ma doskonalych jednostek (przynajmniej nie w takiej kwocie).
Sam mam forda mondeo mk3 w gazie i gdyby nie to ze sie psuje co chwila cos (choc pewnie dlatego ze kupilem zajechanego) to dlugo bym go nie zmienil bo w trasie sie nim wrecz plywa
![Uśmiechnięty :)]()
Dodam ze ja celuje przy podobnym przebiegu do Twojego, w benzyne (ew zalozyc gaz)
Zatem po wnikliwych obserwacjach moje typy to:
- Hyundai i40 - siedzialem, wygodnie, pelno swiatelek, przyciskow itp, bagaznik ciekawy, spory i ma fajne schowki, silnik 135KM. Ogolnie ponoc udana jednostka koreanczykow
- Ford Mondeo MK4 - ma go kilku znajomych i zachwalaja. Silnik 2.0
- Opel Insygnia - niestety wlasnie wielu uzytkownikow odradza, znajomy ma co chwila problem z elektronika
- Toyota Avensis - W rodzinie same Toyoty + prowadzony przez rodzine salon - samochody maloawaryjne i to wlasciwie ich glowny atut. Wyglad i wykonczenie wnetrz mnie jednak odstrasza
- Honda Accord - co japoniec do japoniec, tez maloawaryjne i lepsze z wygladu.
- Honda CRV
- Ford C-Max - koniecznie w wersji Titanium i czarny, no i 155KM. Jak takiego znajde i po jezdzie probnej mi sie tez spodoba to raczej wezme
![Uśmiechnięty :)]()
- Myslalem nad BMW E61 ale ew koszty napraw, ubezpieczenie zza granica itp powalaja...
Z moich typow to tyle:)
ps sorry za brak polskich znakow, nie posiadam takowych na mojej klawiaturze