REKLAMA
Witam. Poszukuję auta do ok. 4 tys. zł Powinno to być auto do którego części są w miare tanie, moc nie musi być duża (ok. 100 KM, lub trochę więcej), fajnie by było gdyby był to swego rodzaju klasyk
Myślałem nad Golfem 2, jednak przeczytałem że tam spalanie jest duże (http://www.motosos.pl/p/golf-2-ale-jaki-silnik-4899) jeśli coś z tym nie tak to proszę o wasze opinie.
Honda Civic 5 gen też nad tym myślałem ale też znalazłem takie informacje że części do najtańszych nie należą.
BMW E30 części też chyba nie są za tanie.
Zastanawiałem się nad Lanosem, ale chciałbym żebym mógł zmienić delikatnie wygląd auta - alufelgi etc. (bez żadnych wiejskich tuningów) no i nie jestem do końca przekonany czy to auto będzie dobrze wyglądało z takimi przeróbkami.
Rozglądałem się za Audi 80 (B3/B4) ale tutaj też nie za bardzo jestem przekonany czy koszty utrzymania będa na moje możliwości.
Cena taka, bo będę chciał już na starcie zmienić trochę w aucie, dlatego zostawiam sobie trochę na delikatne modyfikacje. Podawajcie swoje propozycje i oceniajcie inne. Pozdrawiam