Panowie nakręciłem się jeszcze bardziej na Megane III jak znalazłem wersję GT, zakochałem się w niej myślicie, że w tym budżecie zakup takiej wersji jest możliwy?
Nawet na zagranicznych stronach jest tego mało, a jak są to zazwyczaj w słabej wersji. "Auta z Niemiec" sami szukają aut czy to już leży w mojej gestii?
Podepnę się pod temat. A co sądzicie o Astrze J? Np. w 1.4T 120/140KM? Oprócz nieszczęsnej skrzyni M32 chyba solidne auto? Mam obecnie Astrę H i w sumie poza ubytkami oleju to nic się nie dzieje kompletnie. Pytanie czy nowsze silniki też są łakome na olej? Na onecie jakiś czas temu było zestawienie awaryjności aut przebieg ok. 150K i Astra miała 2 miejsce za focusem (w swojej klasie).
Ospały i senny za kierownicą Nie bądź ospały i senny za kierownicą ponieważ takie zachowania sprawiają, że reakcje kierowcy są dużo wolniejsze, jego percepcja słabsza, a do tego ryzyko wypadku dużo wyższe. Jesienią i zimą, kiedy dni są krótsze ...
Mazda6 zdobywa prestiżową nagrodę - Red Dot Design Nowa Mazda6 została uhonorowana tegoroczną nagrodą "Red Dot", która jest wyrazem międzynarodowego uznania dla jej wyjątkowej stylizacji. Jest to kolejny sukces tego modelu oraz rewolucyjnego motywu projektowego "KODO: ...
Podłączam się pod temat. Jak z silnikiem 1.4 TCe? Wystarczająca dynamika do miasta i krótkie trasy? Jak z awaryjnością?
Ostatnio edytowany przez mike, 20 Lip 2017, 16:05, edytowano w sumie 1 raz
Powód:Nie podłączaj się pod istniejące już tematy, ponieważ jest to wbrew regulaminowi działu
Natrafiłem jeszcze na opinie o pękających uszczelkach głowicy w 1.4tce. Może znajdzie się jakieś inne auto w tym budżecie? Może być nawet silnik pod LPG, pojemność do 2l (mniejsza akcyza przy sprowadzeniu). Więc wznawiam temat
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.