AUTO 4X4 do 10tys zł...

12 Lut 2012, 12:48

Witam szukam samochodu z napedem 4x4 mam na ten cel 10tys zł... auto musi byc w miare mlode i chociaz troszke ladne, wiec lada niva odpada.. rocznik 1997 minimum... na internecie znalazlem 2 pojazdy, landrover freelander oraz kia sportage, w ostrym terenie nie bedzie katowane lecz przydalo by sie zeby w zime przedarl sie pole... niestety dojazd do domu mam polny jedynie troszke ubity... z malymi koleinami... w zime chce uniknac odsniezania... wiec zalezy mi na tym zebym wsiadl w samochod i zderzakiem odsniezyl sobie podjazd:) z tego co ogladalem na internecie land rover kopal sie bardziej w sniegu niz kia... osobiscie ogladalem ostatnio taka kije i powiem ze dobrze mi sie jezdzilo tym samochodem... czy Panstwo moga cos polecic??:)
RomualdPLN
Początkujący

Prawo jazdy: 09 06 2009
Auto: OPEL ASTRA ll CABRIO BERTONE:)

12 Lut 2012, 21:16

Witaj. O auta tego typu pytaj w dziale Vany | SUVy | Crossover'y zapraszam
piotr R
Aktywny

Miejscowość: WGM

12 Lut 2012, 21:44

O freelandera rzeczywiście powinien spytać gdzie indziej, ale o kiłę - tutaj.
Z resztą którekolwiek wybierze to będzie wybór jak między syfem a rzeżączką.
Chociaż kiła powinna mniej kolegę sponiewierać :roll:
KIA Sportage 2,0 DOHC Custom
:mrgreen:
KIłA? To się podobno da wyleczyć...
:mrgreen:
leon zet
Vany | SUVy
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wyszków i okolice
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Nyck de Vries dołącza do TOYOTA GAZOO Racing
    Holender Nyck de Vries będzie nowym zawodnikiem TOYOTA GAZOO Racing. 25-latek będzie pełnił rolę kierowcy testowego i rezerwowego w zespole startującym w mistrzostwach świata w wyścigach długodystansowych (FIA WEC) do końca ...