REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
franccc napisał(a):Autor ma odklejone kryterium a ty zamiast mu to uświadomić "sportowe" golfy polecasz
Bartek97 napisał(a):To inaczej czemu tak sądzisz. Podobno 3.0tfsi jest bardzo udanym silnikiem i mało awaryjnym.
Kosztownym w nim jest rozrząd który zrobisz raz i masz spokój.
Bartek97 napisał(a):Więc czemu moje wymagania rozjeżdżają się z budżetem skoro takie audi a6c7 można kupić w granicach 50tys.
Bartek97 napisał(a):To poleć mi coś starszego, nie patrząc na limuzyny. Coś znapedem na 4 i w miarę fajnie przyspieszającego żeby dawlo fun z jazdy. Możliwe że masz rację, że to będzie dużo wydatków w takim audi
Bartek97 napisał(a):Rozmyślałem jeszcze kiedyś nad audi s3 8p ale dużo osób nie polecą z racji tego że to te 2.0tfsi ktore bierze olej i cały czas się coś sypie.
efekt PlaceboBartek97 napisał(a):Ale bardziej podpasowal mi ten napęd na 4 koła. Pewniej się prowadzi, lepiej w zakrętach się to trzyma.
Bartek97 napisał(a):Czyli polecasz takie s3? Wiem że eksploatacja takiego s3 będzie dużo tańsza a osiągami wcale nie odbiega od a6 z racji mniejszej wagi bać się tego napędu? Bo różnie piszą
Bartek97 napisał(a):Rozmyślałem jeszcze kiedyś nad audi s3 8p ale dużo osób nie polecą z racji tego że to te 2.0tfsi ktore bierze olej i cały czas się coś sypie.