Jak w temacie chciałbym kupić auto do 6tyś. Podam kilka moich takich wytycznych dzięki którym się okręg powinien zawęzić. -rocznik powyżej 1998 -najlepiej hatchback, ewentualnie sedan, -silnik diesel, najlepiej sdi, lub taki który jest w miarę nie zawodny. -w ostateczności ekonomiczna benzyna do 6l lub zasilany gazem do poj 2.0 -wyposażenie dla mnie nie jest aż tak bardzo istotne. Najlepiej by karoserie miał dość wytrzymałą by go rdza nie wcięła po 1 roku. No i mało awaryjny.
Przeglądałem auta to w oko mi wpadły: Vectra B 2.0dti, Lupo, focus 1.8tddi,
Focus nie ten budżet. Vectra nie ma dobrej blachy. Ode mnie Pug 306 lub Skoda Fabia (tak, kolega kilka dni temu kupił Fabie w dobrym stanie za 6k, oczywiście totalny golas)
1. zejdź z rocznika, bo w tej kwocie nie ma co wybrzydzać 2. jak ma nie rdzewieć to odpuść Vectrę a Focus nie w tej cenie chyba, że przerdzewiały 3. lupo do niczego się nie nadaje
do Francuzów mam uprzedzenie, byłem posiadaczem renault 19 93r 1.8 ben z gazem. Worek bez dna. wiecej stała jak jeździła. Poprostu nie zaufam już francuskiej technologi
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
[B] Abarth Grande Punto / Corsa D OPC / Clio III RS / Ibiza III Cupra Podstawowe kryteria zestawienia: - hot-hatch segmentu B - silnik benzynowy o mocy ok. 170KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2007 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Abarth Grande Punto 1,4 T-Jet - ...
ja miałem tą R19 po lifcie, nie wiem czy taki zaniedbany model trafiłem, blachy były ok, ale silnik non stop coś siadało skoda jak najbardziej zaa niedaleko mnie stoi w komisie fabia 2000 sdi. Ale cena 9,5 tys za 8,5 do zabrania
Zobacz na te [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] (troche poobijana) [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] (słaby silnik który duzo pali) Albo Fiat Punto? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Lub Accent? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] (tani ze względu na kolor)
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.