Jak w temacie chciałbym kupić auto do 6tyś. Podam kilka moich takich wytycznych dzięki którym się okręg powinien zawęzić. -rocznik powyżej 1998 -najlepiej hatchback, ewentualnie sedan, -silnik diesel, najlepiej sdi, lub taki który jest w miarę nie zawodny. -w ostateczności ekonomiczna benzyna do 6l lub zasilany gazem do poj 2.0 -wyposażenie dla mnie nie jest aż tak bardzo istotne. Najlepiej by karoserie miał dość wytrzymałą by go rdza nie wcięła po 1 roku. No i mało awaryjny.
Przeglądałem auta to w oko mi wpadły: Vectra B 2.0dti, Lupo, focus 1.8tddi,
Focus nie ten budżet. Vectra nie ma dobrej blachy. Ode mnie Pug 306 lub Skoda Fabia (tak, kolega kilka dni temu kupił Fabie w dobrym stanie za 6k, oczywiście totalny golas)
1. zejdź z rocznika, bo w tej kwocie nie ma co wybrzydzać 2. jak ma nie rdzewieć to odpuść Vectrę a Focus nie w tej cenie chyba, że przerdzewiały 3. lupo do niczego się nie nadaje
do Francuzów mam uprzedzenie, byłem posiadaczem renault 19 93r 1.8 ben z gazem. Worek bez dna. wiecej stała jak jeździła. Poprostu nie zaufam już francuskiej technologi
Widzisz wypadek na drodze? Oto, co należy zrobić, a czego unikać Wakacje to okres najwyższej w całym roku liczby wypadków drogowych. W tym czasie mamy największą szansę, aby stać się świadkiem takiego zdarzenia. Nierzadko kierowcy doświadczają takiej sytuacji po raz pierwszy i zaskoczeni ...
Jak hybrydy oszczędzają paliwo? Samochody ze spalinowo-elektrycznym napędem hybrydowym zyskują coraz większą popularność. Dzieje się tak w dużej mierze dzięki nawet o połowę mniejszemu niż w przypadku pojazdów konwencjonalnych zużyciu paliwa, a zatem ...
ja miałem tą R19 po lifcie, nie wiem czy taki zaniedbany model trafiłem, blachy były ok, ale silnik non stop coś siadało skoda jak najbardziej zaa niedaleko mnie stoi w komisie fabia 2000 sdi. Ale cena 9,5 tys za 8,5 do zabrania
Zobacz na te [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] (troche poobijana) [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] (słaby silnik który duzo pali) Albo Fiat Punto? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Lub Accent? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] (tani ze względu na kolor)
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.