REKLAMA
Witam,
po przeczytaniu kilku postów mam wrażenie, że trafiłem na ludzi, którzy mogą pomóc.
Szukam auta za 6-7tys (dołożę kilka złoty jeśli będzie coś ciekawego). Widziałem, że kilka osób szukało czego podobnego. Dla mnie kluczowe jest by było LPG stanowczo jestem daleki od Diesli - proszę mnie nie namawiać na te silniki, nie wynika to z fanaberii lecz z doświadczeń bliskich osób, które już diesli nie mają Zależy mi na dużym bagażniku bo planowane jest powiększenie rodziny.
Auto będzie używane 2-3 w tygodniu do jazdy po mieście i co najmniej 1raz miesiącu w trasę około 500km.
I jeszcze jedno. Wiem, że wielu z was wyszydzi to bo to nie powinien być czynnik decydujący ale niektóre auta mają przestarzałą linie (tu wielu z was mnie zlinczuje wiem, że toyota Corolla VII jest nie do zdarcia ale na nią nie mogę patrzeć) i zależy mi na czymś co wciąż dobrze wygląda i ma nowoczesną linie typu Mondeo MK 3, Fokus, Fabia, Megane II, A klasa, Fiat Stilo (ponoć mocno nie docenione auto) itp.
Domyślam się, że wielu z was powie teraz: "Gościu, w tej cenie to nie wybrzydzaj tylko kup to co dobrze się trzyma a nie to co ładne!"
Wiem, że to potraktujecie jako kobiece podejście do sprawy ale jestem estetą pod tym względem i nie chcę codziennie idąc do auta zamykać oczu i otwierać je dopiero w środku.
Nie śpieszy mi się dlatego dobrze by było gdyby auto było z Mazowieckiego!
Z góry dziękuję za pomoc!