Otóż to, niby centrum kraju i wgl. Tak obserwuje sobie konkretne modele i wgl ich nie przybywa. Na szczęście do wakacji jeszcze trochę czasu to może się coś ustrzeli !
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
MORPHOZ - kabina, która dostosowuje się do kierowcy i pasażerów Gdy kierowca podchodzi do samochodu, koncepcyjny Renault MORPHOZ uruchamia sekwencję powitalną i pokazuje w ten sposób, że dzięki czujnikom rozpoznaje osobę, która za chwilę zasiądzie za kierownicą. Wystarczy ...
Patrzę codziennie te ogłoszenia na otomoto, ale mało ich przybywa na mazowszu, albo źle patrzę. Jak mam tego szukać? Wpisuję cenę do 8000 i mazowieckie bo do marki i modelu sie nie ograniczam, prędzej chyba w ten sposób coś znajdę. Może ktoś z was ma jakieś ciekawe oferty z mazowieckiego? Edit: VW Bora warta uwagi?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] A takie coś? Wygląda ładnie, przebieg może być realny. Pierwszy właściciel to raczej nie jest. 150 km ode mnie więc nie wiem czy wgl warto patrzeć
Kurcze troche daleko, ale wygląda ładnie, na miejscu należałoby wklepać go do historii pojazdu i sprawdzić ilu wlascicieli i czy przebieg nieprzekrecony. ehh zobaczymy. 1.6 to chyba ten bardziej polecany niz 1.8 w fordach? Dobrze pamietam?
Ile by tu kosztowała naprawa blacharsko lakiernicza? Ewidentnie był przytarty. Nadkole do roboty, drzwi też lub podmianka no i z progiem też się zaczyna coś dziać. Ciekawe co od spodu. Warte zainteresowania?
Sprawdzi ktoś to ogłoszenie? Co on ma na tylnych drzwiach od kierowcy? Przednie mają inny kolor chyba. Tylny zderzak mi się nie podoba. Klapa też troche kontrastuje. W środku że syf to najmniejszy problem. Czy mi się wydaję, czy on troche powypadkowy ?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.