REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Trevor napisał(a):Spoko to niech autor kupuje 25 letniego Golfa IV będzie tylko lał ropę albo benzynę/lpg i tylko śmigał.
miałem ją wrzucić, ale te dwa dodatkowe miejsca można traktować tak, jakby ich nie było + po ich rozłożeniu nie masz bagażnikaDominox napisał(a):Jeszcze wchodziła Zafira w grę gdyż trafiła się w ładnym stanie
pakowanie się w Pacyfikę mając 2k zapasu jest wybitnie głupie, pomijam Twoje wyliczenia, że kiedyś były w ogłoszeniach w dobrym stanie auta X czy Y. Plus kwestia tego, czy w "stanie 10/10" to że ładnie wyglądały na zdjęciach, czy oglądałeś na żywo?Dominox napisał(a):Jak nie miałem kasy to była oferta Sharana w dobrym stanie technicznym bez wkładu i to 2 razy się trafił ale cóż wiadomo jak jest kasa to już brak ofert, z voyagerem podobnie znajomy za 11 kupił 7osb wersja pacifica czy jakoś tak i stan dosłownie 10/10
Dominox napisał(a):Sharana widziałem na żywo, kumpel z roboty nim jeździł zanim sprzeda
nie zgodzę się, przednie błotniki przy łączeniu z progami i drzwiami (nie raz widziałem dziurawe), tylna klapa to standard w VW w tamtych latachGain napisał(a):Golf 5 jak nie jest powypadkowy to nie jest specjalnie jakimś zgniluchem, na pewno nie większym niż Passat
nie napisałem, żeby koniecznie szukać Passata, tylko stosować jako jakąś tam opcję, bo w tej półce cenowej trafia się np sporo Lagun, które niewątpliwie są padlinamiGain napisał(a):Passata B5 lepiej odpuścić, odradzacie Sharana a Passaty podobnie mają drogi zawias, połowa wymęczone w cholerę, dojechane diesle, ogromne przebiegi, no i też zgniluchy niesamowite
s40 jest malutkie, V70 jest git, ale Passat już nie, ciekawy tok rozumowaniaGain napisał(a):Volvo V40/V70?