Auto detailing

16 Paź 2018, 20:05

Polecam Car Spa są mega profesjonalistami. Moim zdaniem to najlepszy warsztat tego typu . Pełen profesjonalizm. Świetnie poradzili sobie z moim autem
tomkin
Nowicjusz

Auto: volvo xv60

30 Sty 2019, 20:00

No kurcze, ja to Ci mogę doradzić w Warszawie.. Mianowicie w BLING Auto Detailing, sama tam już kilka razy byłam z moim samochodem. Zazwyczaj chodziło o tapicerkę, bo jednak lubię o takie rzeczy dbać. Raz nawet dałam się skusić na poprawki lakiernicze, co w sumie okazało się być świetną inwestycją, bo samochód aż cały wypiękniał. ^^
Garbus45
Nowicjusz

Prawo jazdy: 18 10 1984
Auto: Fiat

24 Lip 2019, 09:23

W Warszawie to nie wiem jak Auto SPA warto polecić, ale w Płocku najlepszy jest Krygol. Powłoka ceramiczna lakieru zaplikowana 2 lata temu do dziś daje radę :ok:
Ostatnio edytowany przez Kao, 24 Lip 2019, 15:51, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Reklama
Matyjasik
Nowicjusz

19 Sie 2019, 13:57

ja polecam Car Styling jak odebrałem swoje auto to wyglądało rewelacyjnie, a i ceną mają dobre
klementoni
Nowicjusz

05 Lis 2019, 13:25

Ja polecam Studio Auto Detailingu w Warszawie - Ziebart. Byłem z polecenia i zostaję tam zdecydowanie na dłużej. Mają wiedzę skubani i pasję do tego:)
Ostatnio edytowany przez Kao, 05 Lis 2019, 13:50, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Regulamin IV. 4.e
risescor
Obserwowany

06 Lis 2019, 17:00

Ja korzystałem z usług myjni Manufaktura Blasku w Koszalinie. Naprawdę polecam! Pracują tam sami fachowcy, znają się na swojej robocie, chciałem wyczyścić tapicerkę samochodową w moim aucie, umyć generalnie auto i przy okazji usunąć pare rys, które powstały po zimie. Po plamach z soku i rysach nie ma ani śladu. Usuwanie metodą SSR rys polecam każdemu, tak samo jak bezpieczne mycie ręczne, które nie rysuje auta jak typowe myjnie automatyczne.
DarekArek123
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Pierwszy śnieg - kilka dobrych rad dla kierowców
    Jak pierwsze opady śniegu wpływają na sytuację na drodze? Większość kierowców jeździ wolniej. Dzięki temu na drogach jest mniej ofiar śmiertelnych, natomiast odnotowuje się więcej stłuczek. Przypominamy, jak jeździć ...
    Jak działa układ chłodzenia w samochodzie?
    Układ chłodzenia w samochodzie ma za zadanie utrzymać silnik przy optymalnej temperaturze pracy tak aby zapobiec jego przegrzaniu. Z czego składa się układ chłodzenia w samochodzie? - pompa wody, - termostat - czujnik temperatury ...

18 Sty 2020, 11:59

Fajną firmę detailingową znalazłem na favore.pl, masz tam sporo opcji, polecam Ci zajrzeć!
Smarowanie
Nowicjusz

23 Sty 2020, 14:20

Aplikacja powłoki ceramicznej ci pomoże spokojnie w sprzedaży samochodu, no i teraz mają takie rozwiązania, że auto naprawdę wygląda, jak nowe po takim zabiegu. Na pewno nie jest drogo w Custom Complex, jeżeli chodzi o Chorzów. Ogólnie sporo śmigam samochodem i zauważyłem, że dzięki powłoce ceramicznej mam większy spokój z drobnymi kwestiami serwisowymi.
Franek78
Nowicjusz

Auto: audi

08 Lis 2024, 12:15

Czy ktoś z was brał coś z promocji na DetailStore? Widziałem, że mają wyprzedaż na produkty detailingowe. Zastanawiam się, czy warto teraz coś tam kupić.
asiasobczak
Obserwowany

08 Sty 2025, 13:23

Sprawdź u nas! Robakowo Wielkopolskie
:ok:
DCRAFTS
Nowicjusz

Miejscowość: Robakowo