W końcu dobry sklep www motoryzacyjny !

30 Lip 2010, 20:34

Witam,
Dlugo poszukiwalam na necie sprawnego sklepu www. Przyznam ze łatwo nei bylo... Jak juz ceny fajne, to nagle braki towaru, dlugie oczekiwanie na przesylke itp... Istny koszmar... Przynaje, ze czasu nei mam zbyt wiele aby biegac za filterkami i olejem do swojego samochodu, ale musze o niego dbac wiec jak przychodzi czas wymiany olejów szukam w Internecie...
No i w koncu BINGO! Udalo sie! Zamowienie zlozylam w poniedzialek po pracy, a do srody paczka byla u mnie! niewiarygodne! Zero problemow! Towar oryginalny, paragon w paczce, mail z informacja o wysylce dostalam juz we wtorek! We srode kurier zapukal do domu i otrzymalalm co zamawialam!
olejesamochodowe.com.pl moge polecic !
ja wroce tam za kolejne 10tys km :)
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez crazy_me, 01 Sie 2010, 20:11, edytowano w sumie 1 raz
crazy_me
Nowicjusz

Miejscowość: BB

22 Lis 2011, 17:54

Witam, miałem podobny problem i spokojnie mogę polecić sklep na otosklep.com.pl mieli wszystko co potrzebowałem a porównując do konkurencji w Krakowie ceny o kilka oczek tańsze. Polecam
mistakt
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 1999
Auto: RENAULT SCENIC 1,9 DTI

22 Lis 2011, 20:33

Ja w tym roku porównałam oba polecane i jednomyślnie wygrał OlejeSamochodowe!
Niskie ceny, intuicyjne menu, szybko i bez problemu znalazłam olej, filtry, plak'a i płyn do spryskiwaczy do mojego autka! no i szybkie zamawianie... I jak poprzednim razem - szybko tanio i bez problemów czy przykrych niespodzianek! Co więcej dostałam gratis do paczki!
crazy_me
Nowicjusz

Miejscowość: BB

22 Lis 2011, 22:13

crazy_me napisał(a):Dlugo poszukiwalam na necie sprawnego sklepu www. Przyznam ze łatwo nei bylo... Jak juz ceny fajne, to nagle braki towaru, dlugie oczekiwanie na przesylke itp... Istny koszmar... Przynaje, ze czasu nei mam zbyt wiele aby biegac za filterkami i olejem do swojego samochodu, ale musze o niego dbac wiec jak przychodzi czas wymiany olejów szukam w Internecie..

Rzeczywiście rewelka !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale .....koszt przesyłki , koszt wymiany itd....itd..... . Porównywałaś koszt takowej usługi w warsztacie gdzie przy zakupie oleju i filtrów wymiane masz gratis ? Usługa praktycznie od ręki . W każdej większej miejscowości jest taki warsztat.

crazy_me napisał(a):Ja w tym roku porównałam oba polecane i jednomyślnie wygrał OlejeSamochodowe!

U nich żarówka H4 Narva kosztuje 7,54 , a w mojej miejscowości, w Edpolu 7,29...................w internecie nie kupie :mrgreen:
Nie odpowiadam na problemy na PW
bonifacy
Stały forumowicz

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 01 01 1981
Auto: Fabia II , Fabia II
Silnik: 1,4 CGGB , 1,4 BXW
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna

23 Lis 2011, 10:52

Witam ponownie, Panowie chyba coś nie dokładnie porównujecie sobie te dwa sklepy np. w tym OlejeSamochodowe castrol edge 5w30 kosztuje 168zł a na otosklep kosztuje 163zł a na allegro znalazłem u gostka SuperSklep__2008 ma za 145zł a co o żarówek H4 z Narvy u nich kosztują 5,55zł wiem że reklamujecie sobie swój sklep ale jeśli chcecie doradzać osobom na forum to pozmieniajcie sobie ceny lub nie doradzajcie !!! Ja osobiście polecam otosklep.
Pozdrawiam
mistakt
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 1999
Auto: RENAULT SCENIC 1,9 DTI

11 Gru 2011, 17:34

mistakt napisał(a):wiem że reklamujecie sobie swój sklep ale jeśli chcecie doradzać osobom na forum
HAHAHA dobrze Tomuś że ty nie reklamujesz swojego pryncypała otosklep i supersklep to jedno i to samo hahahah..... ale ściema jakie tutaj doradzanie reklama i tyle !!!! A tekst ...
mistakt napisał(a):a na allegro znalazłem u gostka SuperSklep__2008 ma za 145zł

żenada !!!! znalazłeś bo tam pracujesz i tyle .... Niestety nierzetelna opinia w wykonaniu pracowników w/w sklepów.

Pozdrawiam :)
PYTHON
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 1975
Auto: BMW E46
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych
    Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...

02 Lip 2014, 11:27

Dobrze wiedzieć ze są takie strony.

Ja również polecę sklep "vmaxzone".

Bardzo dobry sklep, wiele razy od nich kupowałem i jeszcze nigdy się na nich nie zawiodłem.
Spencer42
Nowicjusz

Miejscowość: Elbląg

26 Sie 2014, 23:10

Jeżeli ktoś siedzi w branży lakierniczej to na pewno na uwagę zasługuje techniki-lakiernicze.pl. Kupowałem tam np. pistolety. Świetna oferta, gdyż można trafić na super promocje.
Robespier
Nowicjusz

Auto: Audi A4

03 Wrz 2014, 08:50

Polecam sklep internetowy eport2000.pl. Nie miałem problemu z wysyłką i produkty zgodne z opisem
magbal789
Obserwowany

Auto: citroen xantia

21 Lis 2014, 18:28

Czytam te wsze wpisy i zastanawiam się czy warto w ogóle ryzykować. Z tych wszystkich postów nie wiele wynika. Chcę wybrać sobie na zakupy dobry i nie drogi sklep motoryzacyjny i szukam czytam ,oceniam. Trafiłem na aparts.pl. Tutaj nie znalazłem nic na jego temat, ale opinie w opineo są ok. A co ważne to chyba mają niezłe ceny i co ważne, chyba istotne to przesyłka od 200 zł jest za darmo. A co to w częściach dwie paki?? Będę testował go jeśli nic inne nie wpadnie w oczo. Odezwę się z wrażeniami. Jutro tam dzwonię. :ok:
slawo
Nowicjusz

Prawo jazdy: 10 05 1989
Przebieg/rok: 16tys. km
Auto: BMW 5
Silnik: 2.0D
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2019

24 Cze 2015, 14:46

Ja zawsze kupuję w sklepie [reklama]. Mają duży wybór żarówek, świateł itp. A poza tym nie trzeba się ruszać z fotela, żeby kupić to, co potrzebne.
TadekM
Nowicjusz

Prawo jazdy: 10 06 2003
Auto: Skoda

25 Cze 2015, 07:09

Jeśli chodzi o wybrane rzeczy to np. conrad.pl mogę polecić. Generalnie trzeba porównywać ceny - w sieci również widać spore różnice w stawkach, bardzo łatwo można się władować w wysokie koszty.
kierowiec
Początkujący

Miejscowość: czewa

06 Paź 2015, 08:49

Ja osobiście polecam sklep części24.pl kupowałem ostatnio lampy do mojego audi ceny bardzo dobre w porównaniu do konkurencji , dobrej jakości , miła obsługa oraz co najważniejsze bardzo szybka wysyłka!
lukaszor1
Obserwowany

Prawo jazdy: 15 04 1929
Przebieg/rok: 3tys. km
Auto: audi
Silnik: 2.0 TDI
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002

15 Paź 2015, 14:13

WItam
Polecam firmę Cermotor, części silnikowe na najwyższej jakości oraz sprawna obsługa klienta.
marcell
Nowicjusz

Prawo jazdy: 14 08 2007
Auto: toyota

19 Lis 2015, 12:29

Ze sklepów internetowych polecam "Ale Części" części samochodowe do wszystkich marek, dostawa 24h
Polecam popatrzeć też na ceny, które są bardzo niskie w stosunku do konkurencji.
piotrektopor
Nowicjusz

Prawo jazdy: 17 06 1930
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Nie mam