Auto dla indywidualisty ( max 18 tysięcy)

27 Kwi 2011, 22:12

Dziękuje bardzo za propozycje, rozumiem, że skoro jestem indywidualistą sam powinienem wybrać samochód, ale chciałem poprostu pójść " na skróty " i nie przeszukiwać wszystkich modeli samochodów, i zdać się na Wasze doświadczenie...
Póki co bardzo spodobał mi się Hiundaj Coupe, może nie jest to o co mi chodziło, ale ma coś w sobie, alfa 147 też jest fajna, jednak mój Ojciec mechanik stanowczo powiedział NIE dla alfy. Może jest to wywołane ogólną opinią o awaryjności tego auta.
Jeżeli cokolwiek jeszcze Wam się nawinie, proszę o podsunięcie.
Dziękuje bardzo jeszcze raz, pomogliście mi w wyborze, teraz tylko odbiore prawko i coś zakupie. Pozdrawiam serdecznie!
tomekjah
Nowicjusz

Miejscowość: Bytom/JG

28 Kwi 2011, 08:57

Czyli wybierzesz coś czego na drogach jest niewiele mniej niż Civic Sport czy Golf III :)

Manta i Ascona jeszcze są całkiem udane, ale buda nie jest podobna do tych co chciałeś w założeniach.
error106
Początkujący

Miejscowość: Warszawa

28 Kwi 2011, 11:34

ja proponuje chryslera pt cruiser może nie jest arcyładny ale jest na pewno dla indywidualisty, tylko nie wiem czy 18tys wystarczy na pt w dobrej kondycji bo to jednak chrysler. A jak chcesz być mega indywidualny to proponuje taka wersję [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
kamilderen
Nowicjusz

Miejscowość: mazowsze
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus GX 460 - bezpieczny i bardziej terenowy
    To już koniec plotek. Lexus zaprezentował właśnie odświeżony model GX 460. Zmiany nie są rewolucyjne, ale wyraźnie widoczne - samochód otrzymał nową stylistykę przodu, systemy bezpieczeństwa czynnego Lexus Safety System ...
    Koncepcyjne crossovery Toyoty od R-SC do C-HR
    Crossover Toyoty oparty na C-HR Concept to najnowszy produkt japońskiego koncernu. Auto trafi na rynek w połowie tego roku, jednak jego historia sięga 15 lat wstecz, kiedy zadebiutował koncept R-SC. Wciąż nie wiemy, jak będzie ...