witam:) mam do was pytanie. zdałam nie dawno egzamin na prawo jazdy i postanowiłam kupić sobie auto, zeby nauczyc sie jezdzic na auto chce wydac +/- 5000zł. ma to byc auto nie za duże, 3drzwiowe. jakie byście polecili??
ale ja calkowicie zdaje sobie sprawe, ze nowego auta nie kupie:) ale powiedz mi jakie auta sa mniej awaryjne? do ktorego z tych aut czesci sa tanie? i latwo dostepne na rynku?
W Twoim przypadku polecam RENAULT MEGANE COUPE. Auto o wiele bardziej bezpieczne (4 gwiazdki EURO NCAP) od małych "pukawek" co nie jest bez znaczenia, zwłaszcza w parze z małym doswiadczeniem za kółkiem.
Co do brzepieczenstwa mercedesow... to ostatnio mielismy praktycznie czolowke z oplem zafira i 3 litrowy silnik uratowal nam zycie... i to przy naszej predkosci 60... nie mielismy ani jednej ryski natomiast z autem gorzej... a co do tematu...tez niedawno zdalam egzamin, ja mam pierwszy samochod honde civic V hatchback i jestem z niego strasznie zadowolona (jak narazie) a autko niedrogie
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Nissan Note - opracowany pod kątem europejskich dróg Dzięki innowacyjnej stylistyce, debiutującym w tym sektorze technologiom oraz gamie zaawansowanych silników, nowy Note silnie zaistnieje w segmencie B. Produkowany w Europie Note został opracowany pod kątem europejskich ...
no wlasnie to polo:) juz kilka osob mi poleca to auto jednak nadal nie wiem.. bo tez zastanawiam sie nad corsa.. ponoc mam sobie podarowac auta francuskie bo czesci drogie itp jednak stwierdzam ze zdecydowanie wole kupowac buty niz auto hehehhehe
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.