REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Hmmm wg mnie średnio opłacalnexnolb napisał(a):raczej będę szukał rozbitego auta.
Mam znajomego profesjonalnego blacharza/lakiernika więc poskładanie takiego auta to żaden problem i zrobi mi to po kosztach, więc dla mnie jest to bardzo opłacalne.Pionek napisał(a):Hmmm wg mnie średnio opłacalne
xnolb napisał(a):Mam znajomego profesjonalnego blacharza/lakiernika więc poskładanie takiego auta to żaden problem i zrobi mi to po kosztach, więc dla mnie jest to bardzo opłacalne.
szybki napisał(a):To podaj nam kwotowo co to znaczy u profi blacharza robota po kosztach przy tak tanich autach.
no i co z tego? Jak nie ma lepienia i spawania to co to przeszkadza ze wymienione elementy które mozna odkręcić i przekręcić? 90% na naszych drogach to rozbitki.tomekdk napisał(a):ale pamiętaj, że zawsze jest coś za coś... jeździsz w końcu (po)rozbitkiem.
Kao napisał(a):no i co z tego? .
xnolb napisał(a):bo raczej będę szukał rozbitego auta.
xnolb napisał(a):- 2006+
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
xnolb napisał(a):Założyłbym się o to auto, że jakbym ci nie powiedział gdzie było uderzone to na 100% byś nie znalazł gdzie było uderzone, nawet z miernikiem lakieru.