Wygodne auto do 50 tyś [sed/suv/]

28 Cze 2019, 18:12

Hej,

Planuje zakup większego auta, szukam czegoś w miarę wygodnego i żeby nie było bardzo drogie w utrzymaniu. Trasa 60%, Miasto 40% , spalanie max 8l.

Budżet max 50 tyś.

W oko mi wpadły

Renault Latitude
Fiat Freemont
Peugeot 508

Co sądzicie o tych samochodach? Szczerze mówiąc najbardziej podoba mi się to reno, podobno dobre auto, tylko boje się jak z częściami jest to dosyć mało popularny model.
kasyhai994
Nowicjusz

Auto: Lantra
Paliwo: Benzyna + LPG

29 Cze 2019, 09:21

Moim zdaniem w tym budżecie najlepszym wyborem będzie 508, objerzyj sobie np. taką opinię:

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Latitude to nie jest do końca Renault, tak naprawdę to Samsung ze znaczkiem Renault. Auto bardzo przeciętne, chociaż jest oryginalne i rzadkie na drogach.

Jeśli ma być tanie użytkowanie popatrzyłbym jeszcze na Forda Mondeo MK4, Citroena C5 III.

Freemont ok, ale nie wiem czy to najlepszy wybór w trasę (ciężkie auto, wysokie spalanie na autostradzie), a z kolei w mieście mogą być problemy z parkowaniem - 4,9m długości.
Ossy
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 07 01 2010
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo S60
Silnik: 2.4T
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2002
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dragster JET CAR PREDATOR
    Francuski samochód Jet Car Predator ma aż 6000 KM i silnik odrzutowy. Poniżej przedstawiamy specyfikację techniczną. Nazwa : Dragster JET CAR PREDATOR Silnik : Amerykański Turbojet z samolotów myśliwskich. Typ ...