Auto dla kobiety

22 Paź 2013, 08:22

Na przykład
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
:)
napoleon
Początkujący

Zdjęcia: 3
Auto: Ford Mondeo
Silnik: benz.lpg

22 Paź 2013, 08:59

Witam,najlepiej kupić coś co nie jest z początku produkcji,mój znajomy mi to powiedział już jakiś czas temu. (bo niby mogą mieć wady wieku dziecięcego) - chodzi tu o egzemplarze z początku,które mogą być niedopracowane,ale jeśli samochod taki jak Yaris I jest wart uwagi to warto go brać :) szczerze? bardziej przemawia do mnie Yaris niż Fiat,mój znajomy miał Bravo to starsze i ciągle jakieś problemy ale nie wiem jak z puntem wiem że niektóre części może być ciężko znalezc bo kolega miał Punto w Dieslu i nie mógł znalezc do niego miski olejowej bo była wykonana z aluminum i totalnie nigdzie nie mógł znalezc a jak juz znalazl to była droga,może to kwestia po prostu ezgemplarza bo to bardzo często się sprawdza.

Polo vs Yaris,w tym porównaniu wybieram polówke:)
lubię Niemieckie marki :)
mobileIS
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 64
Prawo jazdy: 18 05 2013
Przebieg/rok: <1tys. km
Auto: VW GOLF 3
Silnik: 1.8 KAT 90 KM
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1994

22 Paź 2013, 16:07

autko to nie wszystko, spalanie w dużej mierze zależy od kierowcy, dlatego polecam kurs ekojazdy
flamaster
Obserwowany

Prawo jazdy: 21 04 1980
Przebieg/rok: 8tys. km
Auto: Seat Ibiza
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1991

30 Wrz 2014, 14:23

kto sie uczył jeździć na yarisie niech na początku nim jeździ, prosty wybór, wsiadasz, znasz samochód i jest sie pewnym na drodze :D
marido
Nowicjusz

Prawo jazdy: 18- 4- 0
Auto: skoda fabia

30 Wrz 2014, 14:27

Brawo za archeologiczne zamiłowania :yes:
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Cyfrowe lusterko wsteczne
    Wprowadzając nowe rozwiązanie technologiczne: cyfrowe lusterko wsteczne dające doskonały obraz, Audi dodatkowo zwiększa bezpieczeństwo jazdy. Rewolucyjna technologia jeszcze pod koniec tego roku znajdzie się w wyposażeniu ...
    Nowy Lexus IS z nowym przestronnym wnętrzem
    Kluczowymi założeniami programu rozwojowego nowej generacji modelu IS były wiodąca w segmencie przyjemność prowadzenia, wyrafinowany komfort oraz intuicyjność obsługi urządzeń pokładowych. Znalazło to swoje odzwierciedlenie ...