Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Cykl Atkinsona - na czym on polega i czy oszczędza paliwo? Od pewnego czasu coraz częściej napotykamy określenie "silnik pracujący w oszczędnym cyklu Atkinsona". Na czym polega ten cykl i dlaczego zmniejsza zużycie paliwa? Najbardziej dziś rozpowszechnione czterosuwowe silniki benzynowe ...
To co proponujecie koledzy nie musi byc Niemiec...lexus jest zybt ekskluzywny dla mnie, ale zastanawiam sie i chcialbym uslyszec jakies opinie na temat rovera 75. A moze jakies jeszcze inne propozycje.
A może ktos cos jeszcze wiecej powie o BMW e46 318i oraz 320i. Nie ukrywam ze niesmowicie to auto mi sie podoba i zawsze chciałem kupic BMW. Czytam o tym modelu duzo ale zdania są bardzo mocno podzielone
Widzę temat ucichł mocno Ja też nie miałem kiedy tu coś dorzucić z powodu własnego ślubu ;P Wracając do tematu co byście powiedzieli na temat takiego autka jak Saab 9-3 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Technicznie oparty jest na Oplu Vectrze C (mają wspólne diesle, benzyniaka 1,8/122KM, zawieszenie) Niestety aby znaleźć ładnego trzeba trochę poszukać. Na plus, że nie rdzewieją jak nie bite.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.