Z częściami nie ma większych problemów - eksploatacyjne rzeczy ogarniają mechanicy w takim mieście jak 25tysięczny Biłgoraj. Komfort bez rewelacji jak masz 17 calowe koła jak mój sąsiad. Ale pląby nie wypadają Najgorsze są trzeszczące i pękające plastiki /spinki itp.
1.9 JTD czy 2.4 JTD jak najbardziej, jednak żaden JTS. Niby jak na wtrysk bezpośredni nie jest zły (cała seria JTS), ale ja nie ufam takim rozwiązaniom. Z benzyn można poszukać 2.5 V6
Mercedes AMG C-Coupe DTM testowany przez Roberta Kubicę Robert Kubica ma za sobą pierwsze testy Mercedesa AMG C-Coupé DTM na torze Ricardo Tormo nieopodal Walencji. Polski kierowca musiał oswoić się z obcą mu charakterystyką prowadzenia samochodu wyścigowego DTM - najpopularniejszej ...
Hennessey Venom GT - najszybszy samochód świata Najszybszy samochód świata Hennessey Venom GT osiągnął prędkość 435.31 km/h (270.49 mil/godzinę) 14 lutego tym samym ustanawiając światowy rekord prędkości dla 2-miejscowego samochodu sportowego. Test podczas którego ...
chyba jestem zdecydowany na kupno Peugeota 407 tylko chciałbym dowiedzieć się nieco więcej o tych modelach głownie silniku i o zawieszeniu bo jeśli chodzi o elektronikę to jak w każdym nowszym aucie potrafi szwankować
a tu przy okazji ogłoszenie do oceny: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Jak jeździsz po kiepskich drogach to szybko zużyje się wielowahaczowe zawieszenie w 407-ce. Największa wada 407-ki to słaba przestronność na tylnej kanapie i mały jak na segment D bagażnik.
killer0393 napisał(a):Czekam z niecierpliwością na opinie użytkowników Peugeota 407
Nie ma tu takich, a to z tego względu, że każda osoba interesująca się chociaż trochę motoryzacją wie, że należy omijać Peugeoty z tamtego okresu (206, 307, 407) szerokim łukiem. W nieco satyryczny sposób przedstawia to ten film:
[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.