AUTO DLA MŁODEGO do 10 TYS

20 Mar 2016, 13:42

Witam, na swój pierwszy samochód chciałbym przeznaczyc max 10tys złotych.
Po glowie chodzi mi : peugeot 206, audi a3 , audi a4 , seat leon.
Jeśli chodzi o peugeota to wersje 100koni plus poniewaz imponuje mi ich dynamika, i prędzej dostane dobrą 206 w dobrej cenie niż audi a3 czy a4.
Audice podobają mi się wizualnie ale chyba cięzko jest dobrać jakiś model z 2000r który jest w zadowalającym stanie .
Sporo pozytywnych opinii słyszałem również o seacie leonie, i znalazłem takie ogłoszenie, co myślicie?

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Sabio
Nowicjusz

Prawo jazdy: 03 02 2010
Przebieg/rok: 5tys. km
Auto: Brak

20 Mar 2016, 17:24

Propozycje żadne, ale każda zupełnie inna. Przyłóż się do napisania tematu, bo jak na razie nie wiadomo zupełnie nic i nie ma co doradzić. Jakie będziesz robić roczne przebiegi, miasto/trasa %, jak bedziesz użytkować auto (jazda samemu, z pasażerami, z dużym bagażem etc) jednym słowem konkrety
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Szukasz samochodu do XXX zł? Przeczytaj koniecznie!
    Jesteś na tym forum pierwszy raz? Szukasz porady co kupić do wybranej przez Ciebie kwoty? Użyj wyszukiwarki! Może znalazła się już odpowiedź na dręczące Ciebie pytanie, a Ty zaoszczędzisz swój czas! Dbaj o forum i ...
    BMW Zagato Coupé 2012
    BMW Zagato Coupé to typowe BMW widziane oczami włoskiej firmy Zagato, specjalizującej się w budowie nadwozi samochodowych. Stylistyka Zagato scala cechy typowe dla konstrukcji obu firm, tworząc rasowe coupé ...